Το μυστήριο
zoom in

Από τη στιγμή που έφτασε στην Εντσάντμεντ, τα πάντα στη ζωή της Ντέαρ Σάντος άλλαξαν... και όχι απαραιτήτως προς το καλύτερο. Ενώ αποδέχτηκε και συμφιλιώθηκε με τις νέες δυνάμεις της ως κυνηγού των ψυχών, η Ντέαρ έχει πια να παλέψει με το καθήκον της να ταξιδεύει ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και τον κόσμο των νεκρών. Η μοίρα του Ντέις παραμένει άγνωστη και η Ντέαρ πρέπει να βάλει στην άκρη τα προσωπικά της συναισθήματα και να αγωνιστεί να κατατροπώσει τον σατανικό Κέιντ.
Ωστόσο, η ψυχή του Κέιντ φαίνεται άρρηκτα δεμένη με την ψυχή του Ντέις, κι αυτό θα δοκιμάσει τον έρωτά τους. Πώς να νικήσει τον Κέιντ αφού αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψει και τον Ντέις; Και η αγάπη τους θα αντέξει τον θάνατο;
Το τρίτο βιβλίο από τους ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Alyson Noel

Alyson Noel (Συγγραφέας)

Η Άλισον Νόελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Τελειώνοντας το σχολείο και θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο, ταξίδεψε στην Ευρώπη και έζησε για μερικά χρόνια στη Μύκονο. Με την επιστροφή της στην Αμερική εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε για λίγο καιρό ως αεροσυνοδός. Κατά τη διάρκεια παραμονών σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα. Σήμερα ζει με τον άνδρα της στην πόλη όπου γεννήθηκε και δουλεύει αποκλειστικά ως συγγραφέας. Τα εφηβικά της βιβλία έχουν βραβευθεί ή ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία όπως το National Reader΄s Choice Award, NYLA Book of Winter Award, TeensReadToo 5 Star Gold Award, TeenReads, Best Books of 2007, Quill Award, YALSA Teen΄s Top Ten, κ.ά. Το βιβλίο της "Αιώνια δική σου" βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας ευπώλητων βιβλίων της New York Times και άλλων εφημερίδων, ενώ πρόκειται να γυριστεί σε τηλεοπτική σειρά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Μυρώνη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
3
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
360
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.544 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση