Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στρατηγική διοίκηση επιχειρήσεων
Συγγραφέας:   Νικόλαος Γ. Θερίου


Offer
Ο Νίκος Θερίου αποκωδικοποιεί και να παρουσιάζει με τρόπο κατανοητό και εμπεριστατωμένο τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική της στρατηγικής διοίκησης.

Η 3η έκδοση του βιβλίου έχει εμπλουτιστεί με θέματα που καλύπτουν τη διεθνή στρατηγική, τη θεωρία των παιγνίων και την ανταγωνιστική στρατηγική.


Ο Νίκος Θερίου, με την άξια λόγου θεωρητική κατάρτιση που διαθέτει και την εμπειρική της αποτύπωση στη νέα έκδοση του βιβλίου του "Στρατηγική διοίκηση επιχειρήσεων", τονίζει με εμφατικότητα την αναγκαιότητα ενός ορθολογικά δομημένου στρατηγικού σχεδίου από τους λήπτες αποφάσεων. Εστιάζει στη λεπτομερή ανάλυση του εξωτερικού και του εσωτερικού περιβάλλοντος μιας σύγχρονης οικονομικής μονάδας, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τις "θεμελιώδεις αξίες", όπως αυτές αντικατοπτρίζονται στην αναζήτηση του οράματος, ενώ παράλληλα διερευνά και προσεγγίζει με μια ιδιαίτερη ματιά τις εταιρικές στρατηγικές.
Βασίλης Ν. Κέφης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το παρόν αποτελεί χρήσιμο βοήθημα τόσο για τους σπουδαστές της Στρατηγικής Διοίκησης όσο και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμβαθύνει στο αντικείμενο.
Βασίλης Παπαδάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

24χ17 εκ., 410 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-21-8890-3
ISBN (10ψήφιο): 960-218-890-1
Βάρος: 0.733 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2014
Γράψε τη δική σου κριτική
35.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.