Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεχνολογίες διαδικτύου
(Αρχές λειτουργίας και προγραμματισμός στο διαδίκτυο)

Offer

Το βιβλίο "Τεχνολογίες διαδικτύου" έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.
Με την ραγδαία εξάπλωση του Διαδικτύου σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εφεύρεσης του παγκόσμιου Ιστού, Η ευκολία με την οποία προσπελαύνουμε πληροφορίες σε απομακρυσμένους δικτυακούς τόπους οδήγησε σύντομα στην εκρηκτική ανάπτυξη δικτυακών εφαρμογών που προσφέρουν παντός είδους προϊόντα και υπηρεσίες.
Η ανάπτυξη εξειδικευμένων γλωσσών προγραμματισμού για τον Παγκόσμιο Ιστό ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας εξάπλωσης και γενίκευμενης χρήσης του. Παράλληλα, παρατηρείται η ύπαρξη πληθώρας βιβλίων που αναλύουν το φαινόμενο αυτό, προσφέρουν τεχνικές οδηγίες για την ανάπτυξη Επιτυχημένων εφαρμογών και με μεγάλη επιτυχία ενημερώνουν τον αναγνώστη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.


24χ17 εκ., 494 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet )
ISBN: 978-960-6759-99-1
ISBN (10ψήφιο): 960-6759-90-3
Βάρος: 1.028 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
35.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.