Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Λατινικά Γ΄ λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης
(Κείμενα, γραμματική, συντακτικό, ερωτήσεις)

No Cover
Πρόκειται για ένα εύχρηστο εγχειρίδιο που αποσκοπεί στο να διευκολύνει τους μαθητές της Βʼ και Γʼ Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης στην προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Λατινικών, ένα μάθημα ιδιαίτερα απαιτητικό. Το βιβλίο αυτό θα φανεί χρήσιμο εκτός από τους μαθητές και στους φιλολόγους εκπαιδευτικούς, καθώς αναλύει λεπτομερώς και επισημαίνει με εύστοχες παρατηρήσεις όλα τα σημεία που θέλει να γνωρίζει ο καθηγητής προκειμένου να ανταποκριθεί υπεύθυνα στο διδακτικό του έργο.

Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο είναι δομημένο σε τέσσερα (4) μέρη: Το αʼ μέρος καλύπτει την επεξεργασία των είκοσι τεσσάρων (24) κειμένων του σχολικού βιβλίου που περιλαμβάνονται στην ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων ( μετάφραση - αναλυτική γραμματική αναγνώριση των όρων - συντακτική ανάλυση - απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου). Το βʼ μέρος περιλαμβάνει τα βασικά μέρη του λόγου της λατινικής γλώσσας με πίνακες που περιέχουν όλα τα παραθετικά και τα ρήματα του κειμένου. Το γʼ μέρος εξετάζει τα βασικότερα θέματα του συντακτικού της Λατινικής γλώσσας με πλήθος παραδειγμάτων και με έμφαση στις δευτερεύουσες προτάσεις. Τέλος, το δʼ μέρος περιέχει ποικίλες επαναληπτικές ερωτήσεις - ασκήσεις - με τις αντίστοιχες απαντήσεις πάνω στα κείμενα.

24χ17 εκ., 548 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Καρδίτσα
Ταξινόμιση DDC: 470.07 (Λατινική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
ISBN: 978-960-9355-58-6
ISBN (10ψήφιο): 960-93-5586-2
Βάρος: 1.138 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
22.40
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.16
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.