Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρηματοοικονομικά παράγωγα

Χρηματοοικονομικά παράγωγα
Το βιβλίο αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της επιθυμίας των συγγραφέων να δώσουν ένα σύγγραμμα στα χρηματοοικονομικά παράγωγα που θα μπορεί να εξηγεί το μηχανισμό λειτουργίας τους, τις μεθόδους αποτίμησής τους και τις εφαρμογές τους με ένα απλό και κατανοητό τρόπο. Μέσα από το σύγγραμμα αυτό γίνεται προσπάθεια να απομυθοποιηθούν οι έννοιες που αφορούν τα σύγχρονα αυτά προϊόντα και τις ιδιότητες ή δυσκολίες που τους αποδίδονται, ώστε να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ή το φοιτητή ποιος είναι ο ρόλος τους σε ένα επενδυτικό περιβάλλον.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τους βασικούς τύπους παραγώγων, όπως:
- προθεσμιακά συμβόλαια,
- συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης,
- δικαιώματα προαίρεσης,
- συμβόλαια ανταλλαγής
και τις πλέον γνωστές μεθόδους αποτίμησής τους, συνοδευμένα από παραδείγματα. Επίσης, εξετάζει και αναλύει τόσο τη λειτουργία τους ως επενδυτικά εργαλεία, όσο και τη χρησιμότητά τους ως μέσα αντιστάθμισης και γενικότερα διαχείρισης του κινδύνου.

Απευθύνεται σε αναγνώστες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις αγορές παραγώγων και σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων που επιλέγουν σχετικά μαθήματα.

24χ17 εκ., 432 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-9495-40-0
ISBN (10ψήφιο): 960-9495-40-0
Βάρος: 0.902 κιλά
Εκδότης: Δίσιγμα
Έτος Κυκλοφορίας: 2015
Γράψε τη δική σου κριτική
42.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.16
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.