Αρχέτυπα
zoom in
14.53€ -24% 11.04€

Κανείς μας δεν αρχίζει τη ζωή του γνωρίζοντας ποιος είναι και γιατί είναι έτσι όπως είναι. Πρέπει όλοι μας να ψάξουμε βαθιά μέσα μας γι` αυτή τη γνώση. Όταν ξυπνήσει αυτή η περιέργεια για τον εαυτό μας, αρχίζουμε μια αναζήτηση για εσωτερική γνώση:

ποιος είμαι;
πώς μπορώ να νιώσω εκπλήρωση;
ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;

Αυτά δεν είναι συνηθισμένα ερωτήματα, και δεν μπορούμε να τα απαντήσουμε βρίσκοντας τη σωστή δουλειά ή τη σωστή σχέση. Είναι κραυγές από τα βάθη του είναι μας που μας ζητούν να ανακαλύψουμε τον αληθινό εαυτό μας και να τον αγκαλιάσουμε χωρίς δισταγμό ή φόβο. Και θα βρούμε αυτό τον αληθινό εαυτό στα αρχέτυπά μας.
Είστε κάτι πολύ περισσότερο από την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τα επιτεύγματά σας. Είστε ένα απείρως πολύπλοκο ανθρώπινο δημιούργημα με ιστορίες, μύθους, όνειρα και φιλοδοξίες κοσμικών διαστάσεων. Μη σπαταλάτε το χρόνο σας υποτιμώντας τον εαυτό σας. Αφεθείτε σε μεγάλα όνειρα... Χρησιμοποιήστε την ενέργεια των αρχετύπων σας για να εκφράσετε τον αληθινό λόγο για τον οποίο γεννηθήκατε. Ο προορισμός μας στη ζωή δεν είναι να ζούμε με ασφάλεια. Είναι να ζούμε σωστά μέχρι το τέλος.

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Caroline Myss

Caroline Myss (Συγγραφέας)

Η Caroline Myss, Ph.D., είναι συγγραφέας των best seller "Ανατομία του πνεύματος" και "Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται και πως μπορούν" και πρωτοπόρος στους τομείς της ενεργειακής ιατρικής και της ανθρώπινης συνειδητότητας. Από το 1982 εργάζεται κάνοντας διαισθητικές ιατρικές διαγνώσεις "βλέποντας", δηλαδή διαισθητικά τις παθήσεις που υπάρχουν στο σώμα κάποιου ασθενούς. Έχει συνεργαστεί με τον δρ. Norman Shealy, M.D., Ph.D., ιδρυτή της Αμερικανικής Ένωσης Ολιστικής Ιατρικής, στην διδασκαλία της διαισθητικής διάγνωσης. Οι δύο τους έγραψαν το βιβλίο "Η δημιουργία της υγείας". Η Caroline Myss ζει στο Όουκ Παρκ του Ιλινόις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση