Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μοντέλα διοίκησης μακροχρόνιας φροντίδας υγείας στην τοπική κοινωνία
Συγγραφέας:   Γιώργος Ν. Πιερράκος


Offer
Η ανάπτυξη του συστήματος μακροχρόνιας φροντίδας υγείας βασίζεται στην ομαλή λειτουργία του συστήματος υγείας και προϋποθέτει ότι αυτό έχει προσανατολισμό προς την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Επίσης είναι χρήσιμη η υποστήριξη της Τοπικής Κοινωνίας με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των τοπικών πόρων. Το βιβλίο αυτό αποτελεί την επιχειρησιακή προσέγγιση στην παρουσίαση των μοντέλων διοίκησης μακροχρόνιας φροντίδας υγείας στην Τοπική Κοινωνία. Τα "Μοντέλα Διοίκησης Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας" στοχεύουν στην παροχή συντονισμένης διατομεακής φροντίδας, εστιάζοντας στην κάλυψη των αναγκών και χρησιμοποιώντας τρέχοντα δεδομένα των ασθενειών. Σε όλα τα μοντέλα τονίζεται η ανάγκη δραστηριοποίησης και κινητοποίησης του συνόλου των παραγόντων της Τοπικής Κοινωνίας, με αξιοποίηση των πόρων, σε συνεργασία με ένα ισχυρό σύστημα υγείας προσανατολισμένο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

24χ17 εκ., 196 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Κοινωνικές Επιστήμες και Υγεία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 351.7 (Υγειονομική πολιτική ), 613 (Υγεία)
Άλλα πρόσωπα: Σωτήρης Σούλης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-02-2767-3
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2767-5
Βάρος: 0.397 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
23.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιώργος Πιερράκος είναι διδάκτωρ του Τμήματος Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Ο Γ. Πιερράκος είναι εμπειρογνώμων σε θέματα αναδιοργάνωσης, στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού φορέων του Δημοσίου και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.