Προσδοκώντας την ευτυχία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προσδοκώντας την ευτυχία

Σοφία Πούλη

Με το βήμα βαρύ και πονεμένο, κουβαλάω στις πλάτες μου τα βάσανα όλων των ετών. Ο δρόμος, πάντοτε ανηφορικός ήτανε για μένα. Από μικρό παιδί. Μα το κεφάλι κάτω δεν το έβαλα. Μέσα μου κράταγε καλά αναμμένη η ελπίδα. Στο τέλος της πορείας έπρεπε να βρισκόταν ο παράδεισος. Αλλιώς, τι νόημα θα είχε η ζωή; Έπαιρνα κουράγιο καθώς σωνόντουσαν τα βήματα, καθώς λιγόστευε ο χρόνος. Μέχρι που σε συνάντησα… και τα μάτια μου άρχισαν να τα βλέπουν όλα αλλιώτικα ένα γύρω. Ο ρυθμός μου ζωντάνεψε δίπλα σου, ενώ τρέχαμε ανάλαφρα στην κατηφοριά. "Κοίτα!" μου είπες μια φορά και μου `δειξες τα χρώματα του δειλινού. "Έτσι θα είναι το σπίτι μας..."
Σήκωσα το βλέμμα στον ουράνιο θόλο. Με κομμένη την ανάσα άκουγα τη σκέψη μου να συνθέτει τη μελωδία. Μου `βαλες στο χέρι το κλειδί, και η ψυχή μου σε ακολούθησε προσδοκώντας την ευτυχία...

Σοφία Πούλη

Σοφία Πούλη (Συγγραφέας)

Η Σοφία Πούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1996 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης, πάνω στις σύγχρονες τάσεις στη διδακτική της Βιολογίας και τις νέες τεχνολογίες. Από το 1992 ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών και εξωσχολικών βοηθημάτων για τους μαθητές. Το παρόν βιβλίο αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια στο χώρο του μυθιστορήματος για ενήλικες, ενώ βρίσκεται υπό έκδοση το δεύτερο μυθιστόρημά της "Κλεμμένη ζωή". Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
396
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.597 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση