Τα μανταλωμένα παραθύρια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα μανταλωμένα παραθύρια

Παύλος Ανδριάς

14.00€ -10% 12.60€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606814891

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Ίαμβος

Μια νεαρή κοπέλα, έχοντας πέσει θύμα βιασμού, φυγαδεύεται νύχτα από ένα χωριό της Μάνης, με προορισμό την Αθήνα... Γεννάει το μωρό της, αλλά μια σπείρα εμπόρων βρεφών, της το αρπάζει μέσα από την αγκαλιά της!
Ξεκινώντας το ταξίδι της αναζήτησης, μοιραία πέφτει πάνω σε κλειστές πόρτες και `μανταλωμένα παραθύρια...`
Μια παράνομη υιοθεσία, ένα μυστικό που θα κρατήσει χρόνια, της στερούν το δικαίωμα ν` ακούσει τη λέξη `μάνα`, από το στόμα του παιδιού της και όταν η μοίρα αποφασίζει να πετάξει το πέπλο μυστηρίου πάνω από τις ζωές τους, το αποτέλεσμα είναι τραγικό!
Ένα παιδί, δέσμιο `ύποπτων` συναλλαγών, μεγαλώνει σ` ένα κόσμο που του δηλητηριάζει την ψυχή και `συνωμοτικά` του αφαιρεί κάθε δικαίωμα επιλογής...
Η ζωή, του χαρίζει απλόχερα τους θησαυρούς της... εκτός από έναν. Τη μητρική αγάπη!
Ένα βιβλίο που ρίχνει φως σε μια διαδρομή μέσα από σκοτεινές εποχές, ξεγυμνώνοντας τους πρωταγωνιστές της `Δίνης των ένοχων χρησμών` των Δελφών, ανατρέποντας τα πάντα, μ` ένα φινάλε που θα σοκάρει...


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παύλος Ανδριάς

Παύλος Ανδριάς (Συγγραφέας)

Ο Παύλος Ανδριάς γεννήθηκε το 1966 στον Πλάτανο Ηλείας και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα από το 1991. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και δομή και τεχνική σεναρίου. Έχει εργασθεί στην ιδιωτική τηλεόραση ως βοηθός σκηνοθέτη και έχει σεναριοποιήσει έργα για την τηλεόραση και το θέατρο. Την χρονική περίοδο 2000-2003 εργάσθηκε στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής ως υπεύθυνος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης και ήταν διευθυντής της εφημερίδας "Χαρτί και καλαμάρι". Έχει συγγράψει έργα για το παιδικό θέατρο, τα οποία παρουσιάστηκαν από παιδικά σχήματα και είναι συντάκτης σατιρικών κειμένων σ΄ εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο του Τύπου και παράλληλα έχει μόνιμη στήλη στην εφημερίδα "Δημοτικός Τύπος".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
248
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.465 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση