Για τον πατέρα μου
zoom in
12.00€ -26% 8.88€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789600443950

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Κέδρος

Ο πατέρας μου, ο Γιάννης Μανδύλας, αν ζούσε, θα συμπλήρωνε φέτος τα εκατό του χρόνια, και αυτό είναι το δώρο μου για εκείνον.
Αναζήτησε μια καλύτερη ζωή πέρα από τα όρια της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Βελανιδιάς Βοΐου, έφτασε στην Αφρική και δημιούργησε στη Νιγηρία. Είχε ανοιχτά τα μάτια του νου, είχε τρυφερή καρδιά, ευγενική ψυχή και αποφασιστικό βήμα. Ήταν χαρισματικός. Ό,τι έζησα και έμαθα κοντά του τα κατέγραψε το μυαλό μου, ενώ η καρδιά μου κρατά ζωντανή τη θύμησή του.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Λάνα Ι. Μανδύλα

Λάνα Ι. Μανδύλα (Συγγραφέας)

Η Λάνα Μανδύλα γεννήθηκε στο Λάγκος της Νιγηρίας. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά στην Αθήνα και στη Βόννη. Είναι δικηγόρος. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: "Μα το χέρι μου επέμενε", εκδ. Γαβριηλίδη, 2006, "Μελανά και άλικα", εκδ. Αλεξάνδρεια, 2009, "Μεσονύκτιος ήλιος", εκδ. Κέδρος, 2012, "Οδός Σουνιάδος", εκδ. Γκοβόστη, 2016 και ένα αφήγημα "Για τον πατέρα μου", εκδ. Κέδρος, 2013. Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στα αγγλικά και σε περιοδικά. Είναι παντρεμένη με τον με τον ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο Παύλο Γαβριηλίδη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
216
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση