Πρωτόκολλο υγείας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρωτόκολλο υγείας

50 βασικοί κανόνες υγείας: Για όλες τις ηλικίες και για όλη την οικογένεια

Σπάρτακος Μαρινάκης

16.00€ -10% 14.40€

«Το ανθρώπινο σώμα, το ανώτερο δημιούργημα του Πλανήτη, είναι εν δυνάμει αθάνατο. Και ως εκ τούτου είναι απόλυτα λογικό να μπορεί και να θεραπευτεί από μόνο του, χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Και όταν το σώμα διαθέτει ακόμη ζωτική ενέργεια, αναπτύσσει τέτοιες εσωτερικές θεραπευτικές δυνάμεις, ώστε κανένα πρόβλημα υγείας να μη μένει άλυτο».
«Όταν είσαι άρρωστος, σταμάτα αμέσως τη λήψη συμπυκνωμένης τροφής. Η λήψη τροφής κατά τη διάρκεια της ασθένειας δυναμώνει την ασθένεια και όχι τον ίδιο τον ασθενή. Είναι σα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Το σώμα σου πάντα σε ειδοποιεί με πόνο ή ασθένεια όταν κάτι δεν πάει καλά εσωτερικά, για να λάβεις άμεσα τα μέτρα σου».
«Το πρωινό γεύμα είναι όχι μόνο αντιεπιστημονικό, αλλά και άκρως ανθυγιεινό και επικίνδυνο. Εάν πραγματικά σέβεσαι το ιερό σώμα σου και επιζητάς με διακαή πόθο την υγεία σου, εφάρμοσε εφ` όρου ζωής τα εξής: νήστεψε για 12 ώρες, αμέσως μετά λάβε υδρόμελο και μετά ξεκινά τη μέρα σου με φρέσκο χυμό φρούτων ή, ακόμη καλύτερα, λαχανικών».
«Μέσα σε 2 μήνες με αυστηρή φρουτοφαγία και κατόπιν με προσεγμένη χορτοφαγική- αλκαλική διατροφή, ήμουν και πάλι υγιής». Α.Π.
«Νιώθω ότι γεννήθηκα πάλι. Σ` ευχαριστώ που μας έδειξες πόσο απλή και καταπληκτική είναι η ζωή!» Χ.Φ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Σπάρτακος Μαρινάκης

Σπάρτακος Μαρινάκης (Συγγραφέας)

O Σπάρτακος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια αθλητική και ιατρική οικογένεια. Έμαθε να αγαπά το σώμα του μέσα από την υγιεινή καθημερινή φροντίδα του. Σταθμός στην αθλητική διαδρομή του, αποτέλεσε η ενασχόλησή του με τον πρωταθλητισμό περισσότερα από 15 χρόνια. Η σωματική διάπλαση που απέκτησε τον οδήγησε στο χώρο του Fitness Modeling. Κατέχοντας το πτυχίο του καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα αθλητική διατροφή και χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, εξειδικεύτηκε πάνω στο Personal Training με περισσότερες από 20.000 ώρες προπονητικής εμπειρίας. Αποκτώντας το πτυχίο του Φυσικοπαθητικού με ειδικότητα τη θεραπευτική διατροφολογία έχει ταχθεί στην εξυπηρέτηση και την ενημέρωση όσων αναζητούν τη βοήθειά του. Από το 2014 έπαψε να δέχεται ασθενείς, καθώς δεν εξασκεί πλέον το λειτούργημα του Φυσικοπαθητικού. Σήμερα, αφιερώνει εξ ολοκλήρου τον χρόνο του στην επιστημονική έρευνα και τα εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Ραφήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
93
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.15 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση