Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το οργανωτικό φαινόμενο στο διαδίκτυο

Offer
Οι νέες μορφές τεχνολογίας επιβάλλουν την αναδόμηση των οργανώσεων, προκειμένου οι τελευταίες να επιβιώσουν. Επίσης, η τεχνολογία επηρεάζει το δρων υποκείμενο της οργάνωσης υπό την έννοια ότι, αν και αποτελεί το μέσον για την επίτευξη των οργανωσιακών στόχων, μπορεί να καθορίζει την εμβέλεια αυτών των στόχων, καθώς και τις πιθανότητες επίτευξής τους. Η προσέγγιση αυτή της τεχνολογίας ως μιας οικονομικής και κοινωνικής δύναμης αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία είναι σημαντική για την καινοτομία, η οποία θεωρείται ως η κινητήρια δύναμη της κοινωνικής και οικονομικής αλλαγής. Η τεχνολογία, δηλαδή, δεν είναι μόνο ένας εξωτερικός παράγοντας της παραγωγής για οικονομική εκμετάλλευση, αλλά μάλλον μια διαδικασία η οποία επιτρέπει την επιβίωση και μια ελεγχόμενη και εκμεταλλεύσιμη δυνατότητα αλλαγής. Σύμφωνα με την άποψη αυτή, λοιπόν, η τεχνολογία της πληροφορίας και της επικοινωνίας οδήγησε στην καινοτομία και στην αλλαγή της δομής των οργανώσεων και των οικονομιών.

21χ14 εκ., 451 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Σύγχρονες Κοινωνικές Επιστήμες: Θεωρία και Πράξη
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 300 (Κοινωνικές επιστήμες), 004.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet )
Άλλα πρόσωπα: Βασίλης Ι. Φίλιας (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-02-2755-0
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2755-1
Βάρος: 0.556 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
25.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κώστας Φασουλής είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση της εκπαίδευσης και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού» στο Π.Τ.Δ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α., Διευθυντής του Εργαστηρίου «Συγκριτικής Παιδαγωγικής, Διεθνούς Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Επικοινωνίας» και Επιστημονικός Υπεύθυνος της κατεύθυνσης «Συγκριτική Παιδαγωγική με ειδίκευση σε ζητήματα ποιότητας στην εκπαίδευση» του Π.Μ.Σ. του ιδίου Τμήματος. Σπούδασε Νομικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδι-στριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίου ανακηρύχτηκε και διδάκτορας. Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές μονογραφίες και μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών και έχει λάβει μέρος σε πολλές επιστημονικές ημερίδες και προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.