Αντικατοπτρισμοί
zoom in
8.00€ -10% 7.20€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604267552

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Ιωλκός

Η συλλογή "Αντικατοπτρισμοί" της Αγγελικής Επ. Βερροπούλου είναι ένα ταξίδι ανθρώπινης αυτογνωσίας και αναζήτησης μες στην καθημερινότητα, στην πόλη της κρίσης, αλλά και στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας, καθώς και σ’ εκείνον της φύσης και του σύμπαντος, που αποτυπώνεται με μορφή εναλλασσόμενων εικόνων -αντανακλάσεων- σαν πάνω σε καθρέφτη.

Καταληκτικά, υπό το πρίσμα μίας ευαίσθητης, διεισδυτικής, οπτικής γωνίας με σκοπό την απόδοση απώτερων συλλογισμών και καταστάσεων, "τα καθρεφτίσματα" -με ποιητικό λόγο- προσπαθούν να συγκεράσουν ή να συνδυάσουν, την πραγματικότητα με την ουτοπία.

Αγγελική Επ. Βερροπούλου

Αγγελική Επ. Βερροπούλου (Συγγραφέας)

Η Αγγελική Επ. Βερροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πτυχίου μάστερ σε Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Έσεξ της Μ. Βρετανίας. Τη δεκαετία του ʽ90 άσκησε τη δικηγορία ως συνεργάτιδα σε διάφορα δικηγορικά γραφεία. Δίδαξε στο Κρατικό ΙΕΚ Ανατολικής Αττικής και απασχολήθηκε ως επιστημονική συνεργάτιδα του ΤΕΙ Αθηνών, (σε μαθήματα νομικού περιεχομένου), καθώς επίσης και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ως ειδικό επιστημονικό προσωπικό. Από το 1998 υπηρετεί στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ως δικαστική αντιπρόσωπος. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Η ποιητική συλλογή "Αντικατοπτρισμοί" είναι το πρώτο της βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
62
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.186 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση