Συνομιλώντας
zoom in

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να φανεί αντάξιο του τίτλου του. Στις σελίδες του, δύο πρόσωπα προσπαθούν να συνομιλήσουν. Δεν γνωρίζουμε τα ονόματά τους, ούτε το φύλο τους, σημασία στο βιβλίο έχει η προσπάθεια ουσιαστικού διαλόγου.
Εν τέλει, αυτή η προσπάθεια συνομιλίας, που διέπει το "Συνομιλώντας" είναι μια προσπάθεια έρωτα -ως προνομιακής μορφής συνομιλίας- ανάμεσα στα δύο πρόσωπα αλλά και η ανάγκη να βρει κανείς στη ζωή συνομιλητές και συνοδοιπόρους. Και το στοίχημα για τους ήρωες του βιβλίου είναι αν θα τα καταφέρουν.

Άννα Κοκκινίδου

Άννα Κοκκινίδου (Συγγραφέας)

Η Άννα Κοκκινίδου γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη στην πόλη είναι το κτίριο της Παλαιάς Φιλοσοφικής και το παρκάκι εκεί δίπλα. Φοίτησε στη Γαλλική και Αγγλική Φιλολογία του Α.Π.Θ., όπου σήμερα σπουδάζει Νομικά. Έκανε μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών και Μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και εργάζεται το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. Ασχολείται με ιδιαίτερο πάθος με τη λογοτεχνία. Το "Ο Ρωμαίος αγαπά τυφλά" είναι το πρώτο της βιβλίο. Το συνέγραψε στη Φλώρινα το 2005.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Ρέθυμνο
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
104
Διαστάσεις:
21x15
Βάρος:
0.179 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση