Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αρχές χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων
Συγγραφείς:   Richard A. Brealey, Stewart C. Myers, Franklin Allen,


Αρχές χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων
Οι "Αρχές χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων" είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύγγραμμα που περιγράφει τη θεωρία και την πράξη της χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων. Σε όλη την έκταση του βιβλίου, οι συγγραφείς περιγράφουν του τρόπους με τους οποίους οι μάνατζερ χρησιμοποιούν τη χρηματοοικονομική θεωρία για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων και ως μέσο απόκρισης στις αλλαγές, παρουσιάζοντας όχι μόνο το πως αλλά και το γιατί οι εταιρείες και οι μάνατζερ ενεργούν όπως ενεργούν. Το βιβλίο αποτελεί κείμενο αναφοράς για χιλιάδες φοιτητές και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η δέκατη έκδοση έχει αναθεωρηθεί, ανανεωθεί και ενημερωθεί πλήρως ώστε να αντικατοπτρίζει την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση.

29χ21 εκ., 1072 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.15 (Οικονομική επιχειρήσεων)
Άλλα πρόσωπα: Νίκος Ρούσσος (Μεταφραστής) , Κώστας Συριόπουλος (Επιμελητής) , Παναγιώτης Δρεπανιώτης (Μεταφραστής) , Χρήστος Α. Αλεξάκης (Επιμελητής) , Δημήτρης Καινούργιος (Επιμελητής) , Δημήτρης Κουσενίδης (Επιμελητής) , Αριστείδης Σάμιτας (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-99280-8-3
ISBN (10ψήφιο): 960-99280-8-0
Βάρος: 3.221 κιλά
Εκδότης: Utopia
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
155.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

139.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καθηγητής οικονομικών στην έδρα Nippon Life της Σχολής Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσιλβανίας. Τέως πρόεδρος της American Finance Association, της Western Finance Association, και της Society for Financial Studies. Οι ερευνητικές εργασίες του επικεντρώνονται στη χρηματοοικονομική καινοτομία, τις φούσκες στοιχείων ενεργητικού, τη σύγκριση οικονομικών συστημάτων και τις χρηματοοικονομικές κρίσεις. Είναι επιστημονικός σύμβουλος της κεντρικής τράπεζας της Σουηδίας, Sveriges Riksbank.

Καθηγητής Οικονομικών στο London Business School. Τέως πρόεδρος της European Finance Association, έχει διατελέσει διευθυντής της American Finance Association. Εταίρος (fellow) της Βρετανικής Ακαδημίας, έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του διοικητή της κεντρικής τράπεζας της Αγγλίας και μέλος των ΔΣ σε μια σειρά χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ανάμεσα σε άλλα βιβλία που έχει γράψει ο Καθηγητής Brealey είναι το Introduction to Risk and Return from Common Stocks.

Καθηγητής στην έδρα Χρηματοοικονομικής Robert C. Merton της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Sloan του MIT. Τέως πρόεδρος της American Finance Association και ερευνητικός εταίρος του National Bureau of Economic Research. Οι ερευνητικές εργασίες του επικεντρώνονται στις αποφάσεις χρηματοδότησης, τις μεθόδους αξιολόγησης, το κόστος κεφαλαίου και την οικονομική πλευρά των ρυθμιστικών αποφάσεων του κράτους για το επιχειρείν. Ο δρ. Myers είναι μέλος των ΔΣ των Entergy Corporation και The Brattle Group, Inc. Επίσης, δραστηριοποιείται ως οικονομικός σύμβουλος.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.