Πιρουνάκης και κουταλίτσα ανακαλύπτουμε τα λαχανικά...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πιρουνάκης και κουταλίτσα ανακαλύπτουμε τα λαχανικά...

Σίσσυ Θεοφανοπούλου

5.47€ -10% 4.92€

Ο Πιρουνάκης και η Κουταλίτσα είναι δύο ζωηρά αδερφάκια, που τα πήρε η μαμά στο μικρό της Ορέστη, για να τρώει το φαγητό του.
Όπως όλα τα μικρά παιδάκια, έτσι και αυτά έχουν μια τρελή περιέργεια να γνωρίσουν τον κόσμο. Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν κρυφά στη χώρα του περιβολιού και να γνωρίσουν τα θρεπτικά και νόστιμα λαχανικά που ζουν εκεί...


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιώργος Πετρίδης

Γιώργος Πετρίδης (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Πετρίδης από μικρός είχε ένα νεροπίστολο γεμάτο χρώματα και χρωμάτιζε ό,τι δεν του άρεσε. Μεγαλώνοντας, ονειροπόλος, χαμένος ανάμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό, ζει και εκφράζεται μέσω των εικόνων που ξεπηδούν από τη φαντασία του και που συχνά δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Αθηνών (Τμήμα Γραφιστικής) και παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης στη Σχολή Καλών Τεχνών της Σαλαμάνκας στην Ισπανία. Από τότε μέχρι σήμερα μεταφέρει τον κόσμο του και τις εικόνες του σε παιδικά βιβλία και παραμύθια. Έχει εικονογραφήσει πλήθος εκπαιδευτικών βιβλίων για μαθητές του δημοτικού, καθώς και πολλά παραμύθια που σκοπό έχουν να κοιμούνται ήσυχα τα παιδιά και να ξυπνούν οι μεγάλοι… Σκοπός της ζωής του είναι όχι μόνο να ζει από αυτά, αλλά να ζει και μέσα σε αυτά.


Σίσσυ Θεοφανοπούλου

Σίσσυ Θεοφανοπούλου (Συγγραφέας)

Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή της άρεσε να γράφει... σημειώσεις, μαθήματα, λέξεις και στιγμές ζωής. Σπούδασε με υποτροφία αριστείας Marketing & Επικοινωνία, ενώ διαθέτει επίσης Μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο. Εργάζεται στον τομέα του Μarketing σε πολυεθνική εταιρεία και είναι κειμενογράφος γνωστών τηλεοπτικών διαφημίσεων. Είναι παντρεμένη και ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
58
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.143 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση