Πώς να τα καταφέρουμε στην ψηφιακή εποχή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να τα καταφέρουμε στην ψηφιακή εποχή

Tom Chatfield

11.45€ -24% 8.70€

Μπορούμε να ζήσουμε καλά με την τεχνολογία;

Ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας ψηφιακός κόσμος. Πάνω από το μισό του ενήλικου πληθυσμού του πλανήτη περνάει πολλές ώρες της μέρας του "συνδεδεμένο": στο διαδίκτυο, μέσω κινητού τηλεφώνου ή με κάποιο άλλο ψηφιακό μέσο. E-mail, γραπτά μηνύματα, αναρτήσεις στο tweeter, σε blog, στο facebook κ.ά. είναι πλέον ο τρόπος που κινούμαστε στη δουλειά μας, στην προσωπική, ακόμα και την οικογενειακή μας ζωή. Τι αντίκτυπο έχει όμως αυτή η ανάγκη για συνεχή σύνδεση; Για πρώτη φορά ο Tom Chatfield εξετάζει πώς στ` αλήθεια επιδρά στο μυαλό μας, είτε θετικά είτε αρνητικά, η ψηφιακή μας ζωή. Παρουσιάζοντας μια καινοτόμο και πρακτική έρευνα, μας διδάσκει πώς να ευδοκιμήσουμε σε έναν αιώνια ψηφιακό - δίχως να χάσουμε την ανθρωπιά μας.

"Το ίντερνετ είναι ένα καταπληκτικό πράγμα, αλλά θα μπορούσαμε να το κλείνουμε λίγο πιο συχνά. Το φιλικό και οξυδερκές βιβλίο του Chatfield είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο χωρίς να χάνουμε το νόημα της πραγματικής ζωής."
(The Guardian)

Alain De Botton

Alain De Botton (Υπεύθυνος Υποσειράς)

Ο Αλαίν ντε Μποττόν γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας το 1969 και μεγάλωσε στην Ελβετία και την Αγγλία. Μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Το "Πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου" πρωτοεκδόθηκε το 1997 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από εικοσιπέντε γλώσσες, επιτυχία που συνάντησαν, έκτοτε, και τα επόμενα βιβλία του. Έχει γράψει ακόμη τα εξής: "Essays in Love" (1993), "The Romantic Movement" (1994), "Kiss and Tell" (1995), "The Consolations of Philosophy" (2000), "The Art of Travel" (2001), "Status Anxiety" (2004), "The Architecture of Happiness" (2006), "The Pleasures and Sorrows of Work" (2009). Διδάσκει φιλοσοφία στο London University. Στα ελληνικά τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

Tom Chatfield (Συγγραφέας)

Ο Tom Chatfield έχει γράψει τρία βιβλία για την ψηφιακή κουλτούρα. Έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως η Google και η Mind Candy και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα forum, όπως το TED Global και το World IT Congress. Έχει μια δεκαπενθήμερη στήλη στην ιστοσελίδα του BBC.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μυρτώ Καλοφωλιά (Μεταφραστής)

Η Μυρτώ Καλοφωλιά γεννήθηκε και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές αγγλικής φιλολογίας, μετάφρασης και πολιτισμού.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
209
Διαστάσεις:
19x14
Βάρος:
0.236 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση