Σκάρλετ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σκάρλετ

Η τετραλογία της Σελήνης

Marissa Meyer

Τα πεπρωμένα της Σίντερ και της Σκάρλετ συγκλίνουν καθώς η απειλή των Λούναρ εξαπλώνεται σε όλη τη Γη... Η Σίντερ, η μηχανικός-σάιμποργκ, επιστρέφει σε μια συναρπαστική συνέχεια της Τετραλογίας της Σελήνης. Αν καταφέρει να δραπετεύσει από τη φυλακή, θα γίνει η πλέον καταζητούμενη δραπέτισσα της Κοινοπολιτείας.
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, κάπου στη Γαλλία, η έφηβη Σκάρλετ Μπενουά αναζητεί τη γιαγιά της που έχει εξαφανιστεί. Όταν η Σκάρλετ συναντά τον Γουλφ, έναν μαχητή των δρόμων που ίσως έχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται η γιαγιά της, νιώθει δυσπιστία αλλά και μια παράξενη έλξη. Καθώς η Σκάρλετ και ο Γουλφ ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου, συναντούν τη Σίντερ κι έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμα μεγαλύτερο αίνιγμα. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να προλάβουν τη μοχθηρή Λεβάνα, βασίλισσα των Λούναρ, η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα ώστε ο γοητευτικός πρίγκιπας Κάι να γίνει σύζυγος, βασιλιάς και -κυρίως- αιχμάλωτός της.
Επειδή ακόμα και στο μέλλον οι ιστορίες θα ξεκινούν με το `Μια φορά κι έναν καιρό...`


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αλέξης Καλοφωλιάς (Μεταφραστής)


Marissa Meyer

Marissa Meyer (Συγγραφέας)

Η Μαρίσσα Μέγερ ζει στην Τακόμα της Ουάσινγκτον με τον σύζυγό της και τις δύο τους γάτες. Της αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη λογοτεχνία του φανταστικού, καθώς και να τακτοποιεί τη βιβλιοθήκη της ανάλογα με τα χρώματα στις ράχες των βιβλίων. Λατρεύει τα παραμύθια από τότε που ήταν παιδί και δε σκοπεύει να μεγαλώσει ποτέ. Μπορεί να είναι σάιμποργκ, μπορεί και όχι. Το "Σίντερ" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2 από 4
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
548
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.709 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση