Οι ιστορίες της Γατίλδης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι ιστορίες της Γατίλδης

Μάθηση και λογοτεχνία: Παραμύθια, ποιήματα και δραστηριότητες για την κατάκτηση του γραπτού λόγου

Ρίτα Μπακατσή - Δημητροπούλου

11.70€ -12% 10.30€

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 24 παραμύθια, 24 ποιήματα και πολλές σελίδες εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Σκοπός του είναι να διδάξει γραφή και ανάγνωση στο πλαίσιο της βιωματικής προσέγγισης των θεμάτων.

Μέσα από τις σελίδες των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων το παιδί μαθαίνει εύκολα γραφή και ανάγνωση, με στόχο να κατακτήσει έννοιες και συμβάσεις του γραπτού λόγου. Ακόμα, το παιδί ανακαλύπτει τη λογοτεχνία, ενώ συγχρόνως διασκεδάζει και διδάσκεται από τις ιστορίες της Γατίλδης, του Γατουήλ και της παρέας τους!

Και ας μην ξεχνάμε πως, όσο πιο μικρό είναι το παιδί, τόσο πιο προσεγμένη πρέπει να είναι η πνευματική του τροφή.

Γιώργος Τσίτρας

Γιώργος Τσίτρας (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Τσίτρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Φοίτησε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., αλλά το πάθος του για το σκίτσο τον έκανε να στραφεί γρήγορα προς την εικονογράφηση και τη γραφιστική. Αποφοίτησε από την Α.Κ.Τ.Ο. και μπήκε στη σχολή Ορνεράκη με υποτροφία. Εργάζεται ως γραφίστας και εικονογράφος.

Ρίτα Μπακατσή - Δημητροπούλου

Ρίτα Μπακατσή - Δημητροπούλου (Συγγραφέας)

Η Ρίτα Μπακατσή-Δημητροπούλου είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Παιδαγωγική και την Ψυχολογία. Είναι επίσης πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καλλιθέας και πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΑΠΗ) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στη ΣΕΛΔΕ Θεσσαλονίκης και στο ΠΕΚ Κηφισιάς. Υπήρξε συνεργάτιδα στο «Περιοδικό Εκπαιδευτικής Τεκμηρίωσης» (ΠΕΤ), ενώ για πολλά χρόνια δίδαξε σε δημόσια σχολεία. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων προσχολικής και σχολικής ηλικίας που έχουν σχέση με τη λογοτεχνία και την εκπαίδευση των παιδιών. 


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
204
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.652 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση