Ο αγαπημένος γιος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο αγαπημένος γιος

Η ιστορία του Ιωσήφ και των αδελφών του

Κυριακή Τριανταφυλλίδου - Μπαθρέλλου

8.96€ -27% 6.54€

Η σειρά "Ιστορίες της Βίβλου" προσπαθεί να φέρει τις πιο γνωστές ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης κοντά στα παιδιά με τρόπο παραστατικό, αλλά ταυτόχρονα πιστό στο βιβλικό κείμενο. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD, στο οποίο συμμετέχει η θεατρική ομάδα "Μαγικές Σβούρες", υπό την ηχοσκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο διαφέρει από το σενάριο του CD, είναι γραμμένο με συντομία και σε πιο απλή γλώσσα γιατί απευθύνεται στα μικρότερα παιδιά, που ίσως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πιο απαιτητικό ακουστικό σενάριο.

"Ευχή μας είναι τα άγια πρόσωπα
Και οι διηγήσεις της Αγίας Γραφής
Να φωτίσουν και να γλυκάνουν τις ζωές των παιδιών."

Κώστας Α. Λάβδας

Κώστας Α. Λάβδας (Εικονογράφος)

Ο Κώστας Α. Λάβδας είναι Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού και Αναπληρωτής Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και σπούδασε πολιτικές επιστήμες, δημόσια διοίκηση, πολιτική κοινωνιολογία και διεθνείς σχέσεις στο Πάντειο, στο LSE, στο Μάντσεστερ και στο ΜΙΤ. Έχει διατελέσει Senior Leturer στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας και έχει διδάξει πολιτική ανάλυση και ευρωπαϊκή πολιτική στο ΜΙΤ, στο Μάντσεστερ και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Έχει διατυπώσει πλήθος εισηγήσεων σε διεθνή συνέδρια και έχει δώσει διαλέξεις στο ΜΙΤ, στο Harvard, στο Humboldt και στην Catania. Τα ενδιαφέροντά του είναι στα πεδία της ευρωπαϊκής πολιτικής, της συγκριτικής ανάλυσης οργανωμένων συμφερόντων και της εφαρμοσμένης πολιτικής θεωρίας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία.

Κυριακή Τριανταφυλλίδου - Μπαθρέλλου (Συγγραφέας)

Η Κυριακή Τριανταφυλλίδου είναι θεολόγος. Έχει σπουδάσει στην Αθήνα και στο Λονδίνο (Μάστερ στη Διδακτική των θρησκευτικών). Διακόνησε για πολλά χρόνια ως κατηχήτρια σε ενορίες, χριστιανικές ομάδες και κατασκηνώσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συντονίζει και διδάσκει σε φροντιστήρια Κατηχητών. Είναι μέλος της επιτροπής νεότητας της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Είναι παντρεμένη με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλλο και έχουν πέντε παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
23
Διαστάσεις:
15x15
Βάρος:
0.143 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση