Ο κύριος Βρομύλος
zoom in
12.20€ -26% 9.03€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180102109

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

H Χλόη είναι ίσως το πιο μοναχικό κορίτσι στον κόσμο. Αλλά μια μέρα γνωρίζει τον κύριο Βρομύλο, τον άστεγο της γειτονιάς της. Εντάξει, μυρίζει λιγάκι αλλά είναι ο μοναδικός άνθρωπος που της έχει φερθεί ποτέ τόσο καλά. Έτσι, όταν ο κύριος Βρομύλος χρειάζεται ένα μέρος για να μείνει, η Χλόη αποφασίζει να τον κρύψει στην αποθήκη του κήπου τους!

Η Χλόη, όμως, θα ανακαλύψει ότι κάποια μυστικά οδηγούν στην καταστροφή. Και μια που μιλάμε για μυστικά, ο κύριος Βρομύλος κρύβει πολλά...

Quentin Blake (Εικονογράφος)


Πετρούλα Γαβριηλίδου (Μεταφραστής)


David Walliams

David Walliams (Συγγραφέας)

Ο πολυτάλαντος Ντέιβιντ Ουάλιαμς -ηθοποιός, σεναριογράφος και κωμικός- είναι ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στη Βρετανία. Οι στατιστικές λένε ότι πουλιούνται κατά μέσο όρο περίπου 20.000 αντίτυπα των βιβλίων του κάθε εβδομάδα. Τα έργα του έχουν πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στη Βρετανία, ενώ έχουν μεταφραστεί σε 35 γλώσσες, και δικαίως ο Ουάλιαμς αποκαλείται ο "νέος Ρόαλντ Νταλ". Το βιβλίο του "Ο κύριος Βρομύλος" ήταν υποψήφιο για το Blue Peter Best Book of the Decade, για το Roald Dahl Funny Prize 2010 και για το Galaxy Children’s Book Award 2010, ενώ έχει γυριστεί τηλεταινία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
206
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.332 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση