Χαμός
zoom in

Αποδιώχνω τη θύμηση του εφιάλτη μου, αποδιώχνω σκέψεις με τον Άλεξ, αποδιώχνω σκέψεις με τη Χάνα και το παλιό σχολείο μου, αποδιώχνω, καταπνίγω, πνίγω, όπως η Κοράκι με έμαθε να κάνω.
Η παλιά ζωή είναι νεκρή.
Αλλά και η παλιά Λένα έχει πεθάνει.
Την έθαψα.
Την άφησα πέρα από ένα φράχτη, πίσω από ένα τείχος καπνού και φωτιάς.
Στη συγκλονιστική συνέχεια του βιβλίου `Παραλήρημα`, η Λένα θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι στις Ερημιές, στην καρδιά του αντιστασιακού κινήματος που αναπτύσσεται, διεκδικώντας το δικαίωμα στον έρωτα και στην αληθινή αγάπη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μαίρη Γραμμένου (Μεταφραστής)


Lauren Oliver

Lauren Oliver (Συγγραφέας)

H Λόρεν Όλιβερ προέρχεται από οικογένεια συγγραφέων και υπήρξε ανέκαθεν μανιώδης αναγνώστρια. Σπούδασε φιλοσοφία και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, και στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός υπεύθυνου έκδοσης σε μεγάλο εκδοτικό οίκο στη Νέα Υόρκη. Το μυθιστόρημα "Πριν φύγω" είναι το πρώτο της· είναι υποψήφιο για το βραβείο των Romantic Times για το καλύτερο νεανικό μυθιστόρημα του 2010 στην κατηγορία του φανταστικού και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Publisher΄s Weekly με τα καλύτερα βιβλία του 2010. Η ίδια η συγγραφέας λέει ότι είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων που μπορεί να συνεχίσει να γράφει, καθώς ποτέ δεν ήταν καλή σε οτιδήποτε άλλο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
384
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.579 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση