Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Παιδαγωγικές θεωρίες. Διδακτική και δειγματικές διδασκαλίες νομικών μαθημάτων
(Η διδασκαλία στην πράξη)
Συγγραφέας:   Λεωνίδας Β. Κατσίρας


Παιδαγωγικές θεωρίες. Διδακτική και δειγματικές διδασκαλίες νομικών μαθημάτων
"...Ο δάσκαλος, με την ευρεία του όρου έννοια, μπορεί να δημιουργήσει όρους καλής συνεργασίας, μεταξύ των μαθητών του, επιβραβεύοντας τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Ας προσπαθήσουμε να αφουγκραστούμε τα χτυποκάρδια των μαθητών μας, να διεγείρουμε την παρατηρητικότητά τους, να δώσουμε επιχειρήματα, λόγο, διότι η δημοκρατική παιδεία αρθρώνεται και δομείται στον ορθό λόγο και όχι στην αδράνεια, την αδιαφορία και την απάθεια...".

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 158 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370 (Παιδαγωγική), 340.07 (Δίκαιο - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-93-2710-7
ISBN (10ψήφιο): 960-93-2710-9
Βάρος: 0.267 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
12.78
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κατσίρας, Λεωνίδας Β.
O Λεωνίδας Βασ. Κατσίρας είναι Σχολικός Σύμβουλος ΔΕ, κλάδου ΠΕ13, Νομικών-Πολιτικών Επιστημών με περιοχές Ευθύνης: Αττική, Κυκλάδες, Κρήτη, Νήσοι Ν. Αιγαίου, Νήσοι Β. Γεννήθηκε στο Nεοχώρι Ιθώμης Μεσσηνίας. Είναι Παντρεμένος και έχει τρία (3) παιδιά. Μένει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Σπούδασε σε προπτυχιακό επίπεδο Νομικά, Πολιτικές Επιστήμες, Κοινωνιολογία, παιδαγωγικά και Θεολογία, ενώ σε μεταπτυχιακό περάτωσε το πρόγραμμα της "Ιστορίας-Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου" στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα της "Εκκλησιαστικής Ιστορίας"", με αντικείμενο ειδίκευσης τη "θρησκειολογία" και με ειδικότερα θέματα διαθρησκευτικής-διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Ακόμη περάτωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στην ΑΣΠΑΙΤΕ, "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" με θέμα ειδίκευσης "Συμβουλευτική Ανηλίκων Παραβατών". Κατά την δεκαετία (1985-1996) εργάστηκε ως Δικηγόρος Αθηνών και από 1989-2005 ως καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομικών Μαθημάτων στο ΥΠΕΠΘ. Κατά την διάρκεια των ετών 2006-2007 εργάστηκε ως υπεύθυνος Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Β/θμια Εκπαίδευση. Από το έτος 2007 είναι Σχολικός Σύμβουλος κλάδου ΠΕ13, Νομικών-Πολιτικών Επιστημών. Επίσης, έχει καταρτιστεί σε ειδικά προγράμματα ειδίκευσης, όπως: "Επιχειρηματικότητα", από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, "Σχεδιασμός και ανάπτυξη πολυμεσικού εκπαιδευτικού περιεχομένου για εξ αποστάσεως και κλασσική εκπαίδευση" και "Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση", στα πλαίσια του έργου "Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των επικοινωνιών στην Εκπαίδευση".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.