Περούκες φορεμένες με στυλ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περούκες φορεμένες με στυλ

Αφήγημα

Έφη Μαϊνέττι

12.94€ -25% 9.71€
  • Άμεσα διαθέσιμο

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185058074

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Πέντε περούκες ξεχασμένες μέσα σε ένα κουτί σε μια γωνιά της αποθήκης έρχονται να θυμίσουν στη Φέη μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωήςτης, που μόλις έχει αρχίσει να ξεθωριάζει από τον νου και την καρδιά της.

Η ιστορία συνηθισμένη: ένας καταπονημένος οργανισμός, εύκολη λεία για έναν κακοήθη όγκο. Η αντιμετώπιση άμεση. Ο γιατρός της, που της εμπνέει εμπιστοσύνη, η ψυχολογική στήριξη από την οικογένεια και η πολύτιμη βοήθεια έξι γυναικών, φίλων της Φέης στα εύκολα και τα δύσκολα, η επαφή με τη φύση και η εργασιοθεραπεία τής δίνουν τη δύναμη να πολεμήσει.

Οι μεταπτώσεις πολλές. Όπως όμως συμβαίνει πάντα στη ζωή, ακόμα και στις πιο τραγικές στιγμές ο πόνος εναλλάσεται με τη χαρά, το δάκρυ με το γέλιο, η απογοήτευση με την ελπίδα.

Μια ανθρώπινη ιστορία. Μια γυναίκα με μεταφυσικές ανησυχίες και αρκετό χιούμορ, σωτήριο για την αντιμετώπιση μιας τόσο δύσκολης ασθένειας, μοιράζεται μετον αναγνώστη μια επίπονη διαδρομή με αίσιο τέλος.

Έφη Μαϊνέττι

Έφη Μαϊνέττι (Συγγραφέας)

Η Έφη Μαϊνέττι, μετά από το βιβλίο της "Περούκες φορεμένες με στυλ", δηλώνει ότι ευτυχώς τα δεδομένα του βιογραφικού της παραμένουν τα ίδια. Η Κηφισιά, στην οποία γεννήθηκε και την οποία υπεραγαπά, εξακολουθεί να την εμπνέει. Δημιουργεί με τα χέρια της ό,τι πλάθει η φαντασία της. Αγαπά τα ταξίδια, τη φύση, τα ζώα και τα χρώματα. Έχει για σύντροφο τον ίδιο ξανθό κύριο, ούσα εκ γενετής μονογαμική. Ο εν λόγω κύριος έχει τέσσερα πόδια και ζυγίζει λιγότερο από τέσσερα κιλά. Όπως και εκείνη, διανύει την τρίτη ηλικία. Εκείνος, μετά από δωδεκαετή πολυλογία από τη μεριά της συντρόφου του, έχει αρχίσει να της απαντά σε μία γλώσσα, που προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα λεξικό τύπου Μπαμπινιώτη. Σαν μοντέρνο ζευγάρι, αρχικά περνούσαν τις νύχτες σε χωριστά δωμάτια, τώρα όμως κοιμούνται αγκαλιά. Μετά από αρρώστιες, απώλειες, χαράτσια και φόρους εισοδήματος, με το βιβλίο "Η Ελλάδα ΤΡΟΪ-ΚΑλαμάκι" αποφάσισε από τη μία μεριά να δώσει μία νότα χαράς στον εαυτό της και να καταγράψει τα ευτράπελα της καθημερινότητας, από την άλλη να προβληματιστεί και να προβληματίσει, προσπαθώντας να προσεγγίσει το νόημα της ζωής. Παρούσες όπως πάντα οι μεταφυσικές της ανησυχίες. Το χιούμορ δεν διαγράφει το πρόβλημα. Απλώς διακωμωδώντας αυτά που μας είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, γιατί είναι υπεράνω των δυνάμεών μας, τα κάνει λίγο πιο ανεκτά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.238 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Πολύ ωραίο βιβλίο. Από τις πρώτες σελίδες…

★ ★ ★ ★

Πολύ ωραίο βιβλίο. Από τις πρώτες σελίδες καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να σταματήσεις ,για να το συνεχίσεις άλλη φορά.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 30/01/2014)