Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στοιχεία χειρουργικής ογκολογίας

Στοιχεία χειρουργικής ογκολογίας
Παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει επέλθει τα τελευταία χρόνια στους τομείς της βασικής έρευνας του καρκίνου και παρά τις σημαντικές νέες θεραπευτικές στρατηγικές που έχουν προκύψει από αυτή στους τομείς της συστηματικής θεραπείας, της Χημειοθεραπείας και της Ακτινοθεραπείας, η Χειρουργική εξακολουθεί να διατηρεί τον πρώτο ρόλο στην αντιμετώπιση των συμπαγών νεοπλασιών.

Όπως όλη η Κλινική Ιατρική, έτσι και η Χειρουργική Ογκολογία έχει ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής και άλλων ειδικοτήτων όπως ιδιαίτερα των νοσηλευτών/τριών στην καθημερινή κλινική πράξη, ώστε να επιτευχθούν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που παρατηρούνται στην εξέλιξη και φροντίδα των ογκολογικών ασθενών.

Γι΄ αυτήν ακριβώς την πολύτιμη (ισότιμη) συμμετοχή της Νοσηλευτικής στον τομέα της Χειρουργικής Ογκολογίας έρχεται να μας ενημερώσει το παρόν πόνημα της πολύπειρης στο ζήτημα τ. Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ογκολογικού Νοσοκομείου "Ο Άγιος Σάββας" Ε. Μπαρμπούνη-Κωνσταντάκου που παρουσιάζεται από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ.

Είναι γραμμένο με περίσσεια επιμέλεια και σαφήνεια και περιλαμβάνει όλες τις νεότερες εξελίξεις και στρατηγικές χειρουργικής αντιμετώπισης κακοήθων όγκων.

Εκτός από βασική πηγή γνώσης για τους ενδιαφερόμενους στη Χειρουργική Ογκολογία, το βιβλίο αυτό επιδιώκει επίσης να συνδέσει τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το κοινό, έτσι ώστε να συμβάλλουν όλοι στην προώθηση της συνεχούς βελτίωσης της παροχής ιατρονοσηλευτικής φροντίδας στον ογκολογικό ασθενή.

24χ17 εκ., 136 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.992 (Ογκολογία)
ISBN: 978-960-452-170-8
ISBN (10ψήφιο): 960-452-170-5
Βάρος: 0.298 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
17.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.13
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.