Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η πολιτική δικονομία από τη θεωρία στην πράξη
(Θέματα εμβαθύνσεως)

Η πολιτική δικονομία από τη θεωρία στην πράξη
Τα 40 θέματα του βιβλίου καλύπτουν με συστηματική σειρά και περίπου ισόρροπα όλη την έκταση του Αστικού Δικονομικού Δικαίου.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται οι εξής θεματικές ενότητες: Δικαστικές προϋποθέσεις - Θεμελιώδεις δικονομικές αρχές - Εκκρεμοδικία-Δεδικασμένο - Σύνθετες δίκες - Αγωγή και άμυνα εναγομένου - Δίκαιο αποδείξεως (γενικές αρχές) - Μέσα αποδείξεως - Ανακοπή ερημοδικίας - Έφεση - Τριτανακοπή - Αναψηλάφηση - Αναίρεση - Αναγκαστική εκτέλεση (γενικό και ειδικό μέρος).

Σε κάθε θεματική ενότητα προτάσσεται η βασική βιβλιογραφία. Στη συνέχεια παρατίθεται το κείμενο της ασκήσεως ή της αποφάσεως που αποτελεί τη βάση των αναπτύξεων, ακολουθούν οι κρίσιμες νομοθετικές ρυθμίσεις και η αναφορά στη συναφή με το θέμα νομολογία, και, τέλος, αναπτύσσονται αναλυτικά τα ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου ζητήματα με παραπομπές στη θεωρία και τη νομολογία. Έτσι τα θέματα αποκτούν εκείνη τη σύνθετη μορφή, με την οποία εμφανίζονται συνήθως τα προβλήματα στη νομική πράξη.

Το βιβλίο αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τον φοιτητή αλλά και για τον κάθε νομικό, σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας, και ασκήσεως του επαγγέλματός του.

24χ17 εκ., 668 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 347.05 (Πολιτική δικονομία)
ISBN: 978-960-568-002-2
ISBN (10ψήφιο): 960-568-002-5
Βάρος: 1.383 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
45.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

42.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.