Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βήματα για τη ζωή: Πρόγραμμα ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων για το νηπιαγωγείο
(Εγχειρίδιο εκπαιδευτικού)
Συγγραφέας:   Νάντια Κουρμούση


Βήματα για τη ζωή: Πρόγραμμα ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων για το νηπιαγωγείο

[set δύο τόμων]

Το Πρόγραμμα Ατομικών και Κοινωνικών Δεξιοτήτων για το Νηπιαγωγείο "Βήματα για τη ζωή" (συγγραφή Ν. Κουρμούση, επιστ. επιμέλεια Β. Κούτρας) για το οποίο κατά το προηγούμενο ακαδ. έτος λάβατε έγγραφο έγκρισης από τη Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (158920/Γ1, 14.2.2013) αλλά και από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (8/13-3-2013), κυκλοφορεί σε νέα, δίτομη μορφή και με αναθεωρημένο και προσαυξημένο περιεχόμενο, από τις Εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο τόμο, στο "Εγχειρίδιο του Εκπαιδευτικού", εκτός από τις βελτιώσεις σχετικά με το θεωρητικό υπόβαθρο των Προγραμμάτων Πρόληψης, έχουν προστεθεί:
- στην Ενότητα "Οδηγίες για την εφαρμογή του Προγράμματος "Βήματα για τη ζωή"" η υποενότητα "Προτάσεις για αντιμετώπιση προβληματικών συμπεριφορών"
- στην Ενότητα Δ΄ δύο καινούργιες επιστολές για τους γονείς με τίτλο "Τι κάνουμε με το στρες" και "Τι κάνουμε για να μην παρασυρόμαστε από τα ΜΜΕ".

Στον δεύτερο τόμο, στον Οδηγό Μαθημάτων, πέρα από προσθήκες και ιδέες για τη διάχυση των θεμάτων στο Αναλυτικό Πρόγραμμα, έχουν προστεθεί -σε άμεση συνάφεια με τις επιστολές που προστέθηκαν στον πρώτο τόμο- τα μαθήματα:
- Μάθημα 38 "Τι κάνουμε με το στρες"
- Μάθημα 42 "Τι κάνουμε για να μην παρασυρόμαστε από τα ΜΜΕ"
Επιπλέον, ο τόμος έχει εμπλουτιστεί με μια καινούργια ενότητα που έχει τίτλο "Κατευθύνσεις για Επεξεργασία Ευαίσθητων Θεμάτων" και αναφέρεται στη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και στη Διαχείριση της Απώλειας στο Νηπιαγωγείο.

Τη δίτομη, αναθεωρημένη και προσαυξημένη έκδοση, η οποία συνοδεύεται πάντα από τις 3 γαντόκουκλες του προγράμματος, το λούτρινο αντιστρές Κουνελάκι του Κύκλου και τις 99 έγχρωμες εικόνες του σε καρτέλες αλλά και σε CD, μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά και μόνο από τις εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη.Σημείωση: Επανέκδοση: "Παπαζήσης", 2011. Αναθεωρημένη έκδοση. Η τιμή αφορά το set των δύο τόμων.

31χ22 εκ., 184 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1 από 2
Ταξινόμιση DDC: 372 (Εκπαίδευση, Προσχολική), 375 (Εκπαίδευση - Προγράμματα μαθημάτων), 372.19 (Εκπαιδευτικές δεξιότητες)
Άλλα πρόσωπα: Βασίλης Κούτρας (Επιμελητής) , Δώρα Γαλάνη (Εικονογράφος) ,
ISBN: 978-960-556-029-4
ISBN (10ψήφιο): 960-556-029-1
Βάρος: 0.662 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
102.71
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

91.41
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.