Θα σε σώσω ό,τι κι αν γίνει
zoom in
8.99€ -10% 8.09€

Μια σκοτεινή νύχτα του Μάρτη ο Ντιμίτρι ανεβαίνει κρυφά στο τρένο με τα ξύλινα βαγόνια έχοντας ένα σκοπό: να σώσει την αγαπημένη του που κινδυνεύει. Θα περάσει τα σύνορα και θα βρεθεί μόνος και εκτεθειμένος σε μια άλλη χώρα για να εφαρμόσει ένα σχέδιο που έχει προετοιμάσει καλά. Θα βρει αναπάντεχο σύντροφο στην προσπάθειά του έναν συνομήλικό του από την άλλη πλευρά των συνόρων, που θαρραλέα θα σταθεί δίπλα του. Όμως οι αντίπαλοι, που εμπορεύονται παιδιά και εφήβους για κάθε χρήση, κρατούν όπλα και δεν έχουν ενδοιασμούς. Η Σόνια και η φίλη της η Γκάλια απειλούνται κάθε στιγμή.

Φτάνει η λαχτάρα του ήρωά μας και το πείσμα του για να νικήσει μια μαφία που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα; Πόσο βαθιά πρέπει να είναι μια αγάπη για να κατορθώσει να υψωθεί πάνω από τα εμπόδια; Πόσο δύσκολο είναι να βρει ο Ντιμίτρι τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του για να διορθώσει όχι μια αλλά πολλές αδικίες και να υπερασπίσει το όνειρό του για μια αλλιώτικη ζωή με τη Σόνια;

Αλεξάνδρα Μητσιάλη

Αλεξάνδρα Μητσιάλη (Συγγραφέας)

Η Αλεξάνδρα Μητσιάλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως φιλόλογος στη δημόσια εκπαίδευση. Ταυτόχρονα γράφει λογοτεχνία για μικρούς και μεγάλους. Βιβλία της ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας ("Το Αστερόσπιτο" 2009, "Με λένε Νιλουφέρ" 2012, "Η κούκλα που ταξίδευε στον κόσμο" 2013, "Το υπόσχομαι" 2013) καθώς και για άλλα βραβεία ("Το Αστερόσπιτο" και "Η Νύχτα των Πυγολαμπίδων" λογοτεχνικό περιοδικό Διαβάζω 2008 και 2009 αντίστοιχα, Θα σε σώσω ό,τι κι αν γίνει Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και Αναγνώστης 2014, "Κύριε Χρόνε, σου έχω πολλά παράπονα", Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2015). Στο μυθιστόρημά της "Θα σε σώσω ό,τι κι αν γίνει" απονεμήθηκε το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για Νέους το 2014.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
192
Διαστάσεις:
14.5x20.5
Βάρος:
0.318 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση