Στάθμευση
zoom in
23.94€ -15% 20.35€

Το βιβλίο παρουσιάζει συστηματικά την ελληνική και διεθνή εμπειρία σε όλους τους τομείς της στάθμευσης στην οδό και εκτός οδού.
Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπτυχιακή, μεταπτυχιακή ή συνεχιζόμενη εκπαίδευση, αλλά αποτελεί και ένα χρήσιμο, μοναδικό στον ελληνικό χώρο, βοήθημα για το σχεδιασμό, μελέτη, κατασκευή, διαχείριση και λειτουργία χώρων στάθμευσης στην οδό και εκτός οδού. Επιπλέον ο αναγνώστης κατευθύνεται να χρησιμοποιήσει τις 106 αναφορές που γίνονται στο βιβλίο, για λεπτομερέστερη μελέτη κάθε θέματος.

Ιωάννης Μ. Φραντζεσκάκης

Ιωάννης Μ. Φραντζεσκάκης (Συγγραφέας)

Ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ. Πολ. Μηχανικός του ΕΜΠ 1953 και Συγκοινωνιολόγος του Bureau of Highway Traffic, Πανεπιστήμιου Yale 1964. Αριστούχος διδάκτωρ του ΑΠΘ 1971. Πρόεδρος του Τμήματος Πολ. Μηχανικών του ΕΜΠ (1991-93) και Διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιών Υποδομής (1990-1991, 93-94, 95-97). Ασχολείται πάνω από 40 χρόνια με το σχεδιασμό και τις μελέτες μεταφορών και κυκλοφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως στέλεχος, εταίρος ή σύμβουλος διεθνών μελετητικών εταιριών. Συγγραφέας 5 βιβλίων κυκλοφοριακής τεχνικής και ενός μεγάλου αριθμού άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεων σε συνέδρια. Τα τελευταία 16 έτη, ως στέλεχος της Denco, είναι σύμβουλος του ΥΠΕΧΩΔΕ σε θέματα στάθμευσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαγδαληνή Χ. Πιτσιάβα - Λατινοπούλου

Μαγδαληνή Χ. Πιτσιάβα - Λατινοπούλου (Συγγραφέας)

Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, ΑΠΘ (1973), DIC και M.Sc in Transportation, Imperial College University of London (1977), Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ΑΠΘ (1984). Διευθύντρια του Τομέα Συγκοινωνιών και Οργάνωσης (1996-98). Διευθύντρια του Εργαστηρίου Συγκοινωνιακής Τεχνικής στον τομέα Μεταφορών, Συγκοινωνιακής Υποδομής, Διαχείρισης Έργων και Ανάπτυξης του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών το ΑΠΘ. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και επιστημονικών συναντήσεων. Είναι επιστημονικώς υπεύθυνη και κύρια ερευνήτρια σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων σε θέματα Κυκλοφοριακής Τεχνικής και Διαχείρισης της Κυκλοφορίας. Ασχολείται πάνω από 20 χρόνια ως σύμβουλος-μελετητής, με μελέτες μεταφορών και κυκλοφορίας. Συμμετέχει ως εξειδικευμένος επιστήμονας σε διάφορες επιτροπές για τις μεταφορές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτριος Α. Τσαμπούλας

Δημήτριος Α. Τσαμπούλας (Συγγραφέας)

Αναπλ. Καθηγητής στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του ΕΜΠ, Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ 1973, Συγκοινωνιολόγος με M. Sc. (1975) και Engineer΄s Degree (1981) από το Massachusetts Institute of Technology και Ph.D. από το University of Massachusetts (1983). Ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με τον σχεδιασμό, διαχείριση και πολιτική των μεταφορών, την αξιολόγηση συγκοινωνιακών έργων και προγραμμάτων και τις συνδυασμένες μεταφορές στο εξωτερικό και την Ελλάδα, ως σύμβουλος μελετητής και ερευνητής. Υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών και Επικοινωνιών. Συγγραφέας μεγάλου αριθμού άρθρων και παρουσιάσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επιστημονικός υπεύθυνος και κύριος ερευνητής σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα μεταφορών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
282
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.596 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση