Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων

Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων
Το βιβλίο Εγαστηριακή Μικροβιολογία Τροφίμων περιγράφει τις βασικές μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων που συνήθως πραγματοποιούνται σε αντίστοιχα εργαστήρια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αναλύσεις της ΄΄Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας΄΄, Εντεροβακτηριοειδών, L.monocytogenes, Salmonellae, Staphylococcus aureus, καθώς και άμεσες μικροσκοπικές μεθόδους (Howard) κ.ά. Η συγγραφή της μεθοδολογίας των αναλύσεων έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι περιεκτικές, κατανοητές και κυρίως εύκολα εφαρμόσιμες, ακόμα και από ανθρώπους με πολύ μικρή εμπειρία σε αναλύσεις του είδους αυτού. Κάθε ανάλυση περιλαμβάνει περιληπτική εισαγωγή, με έμφαση στη σκοπιμότητα πραγματοποίησής της, περιγραφή των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για την διενέργειά της και ολοκληρώνεται με την ανάγνωση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

24χ17 εκ., 123 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 616.01 (Μικροβιολογία ), 664 (Τροφή - Τεχνολογία)
ISBN: 978-960-9495-23-3
ISBN (10ψήφιο): 960-9495-23-0
Βάρος: 0.23 κιλά
Εκδότης: Δίσιγμα
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.58
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κοντελές Σπυρίδων κατέχει Πτυχίο Γεωπονίας από το Τμήμα Γεωπονίας, Τομέας Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, του Α.Π.Θ. και Διδακτορικό από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης του Τ.Ε.Ι. Αθήνας στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, με βασικά αντικείμενα την "Μικροβιολογία Tροφίμων", επί δώδεκα χρόνια. Έχει διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε θέματα που άπτονται της Μικροβιολογίας Tροφίμων και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα με ευρύτερο φάσμα θεμάτων, που αφορούν την Eπιστήμη των Τροφίμων. ‘Εχει δημοσιευμένο επιστημονικό έργο σε Διεθνή περιοδικά του SCI. Από το 2012 ανήκει στο προσωπικό του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο Πετράκης Ελευθέριος ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας. Διαθέτει εικοσιπενταετή διδακτική εμπειρία σε θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων - Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (εκπαιδευτικό υλικό, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις). Επιπλέον, έχει μακρόχρονη βιομηχανική εμπειρία στο κύκλωμα Στάρι-Αλεύρι-Αρτοσκευάσματα, διετέλεσε δε, επί σειρά ετών, επιστημονικός σύμβουλος σε αλευροβιομηχανίες. Ασχολείται με μελέτες και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας και Διασφάλιση της Ασφάλειας Τροφίμων καθώς επίσης και με εκπαίδευση προσωπικού στη Βιομηχανία Τροφίμων.

Ο Τυμπής Δημήτριος είναι προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας. Διαθέτει τριακονταετή διδακτική εμπειρία σε θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων - Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (εκπαιδευτικό υλικό, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις, αρθρογραφία). Ασχολείται με μελέτες και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας και Διασφάλιση της Ασφάλειας Τροφίμων καθώς επίσης και με εκπαίδευση προσωπικού στη Βιομηχανία Τροφίμων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.