Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να κερδίσετε κάνοντας πελάτη το δημόσιο
(Συμβουλές, στρατηγικές και πρακτικές)
Συγγραφέας:   Εμμανουήλ Βιτάλης


Offer

Το βιβλίο αφορά κυρίως τις μικρομεσαίες υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, κερδίζοντας σημαντικά ποσά από τη δραστηριότητα αυτή.

Στην Ελλάδα πάρα πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέτουν καλούς πωλητές, καταρτισμένους πολιτικούς μηχανικούς, αξιόλογους επιστήμονες, αλλά μικρό ποσοστό από αυτές παρέχουν αγαθά και υπηρεσίες στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο, γιατί φοβούνται ότι, αν κάνουν μεγάλο πελάτη το Δημόσιο, θα καθυστερήσουν να πάρουν τα χρήματά τους και θα ταλαιπωρηθούν από τη γραφειοκρατία και τα αλλά προβλήματα του Δημοσίου.

Το παρόν βιβλίο έρχεται να μειώσει σημαντικά αυτούς τους κινδύνους, δίνοντας στους υγιείς Έλληνες επιχειρηματίες χρήσιμες στρατηγικές και αποτελεσματικές λύσεις,και δείχνοντάς τους τον τρόπο να μη φοβούνται να συμπεριλάβουν στο πελατολόγιό τους το Δημόσιο, διότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο πελάτη, από τον οποίο, αντον χειριστούν σωστά, θα επιτύχουν μεγάλα κέρδη, ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 


21χ14 εκ., 64 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-618-5058-01-2
ISBN (10ψήφιο): 618-5058-01-4
Βάρος: 0.109 κιλά
Εκδότης: CaptainBook.gr
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
12.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Βιτάλης, Εμμανουήλ
Ο Εμμανουήλ Βιτάλης είναι 48 ετών και από το 1990 πτυχιούχος των ΤΕΙ Λογιστικής. Εργάστηκε επί δεκαπενταετία στις οικονομικές υπηρεσίες μεγάλων και άρτια οργανωμένων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα και ειδικότερα στις οικονομικές συναλλαγές με το Δημόσιο. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων, ορισμένα από τα οποία είναι : Επικοινωνία - Εξυπηρέτηση πελάτη - Προσωπική ποιότητα, Χειρισμός αντιρρήσεων πελατών - Τέχνη διαπραγματεύσεων, Αποτελεσματικός Χειρισμός Πελατών, Πλήρες MS OFFICE, Σχολή Πληροφορικής Δήμου Αμαρουσίου, Singular Eurofasma (CARIERRA), CRISIS MANAGEMENT (PRIMUS) Βραβεύτηκε το 1998 από μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την αποδοτικότητα των μεθόδων του και την επίτευξη των στόχων του, στις συναλλαγές με το Δημόσιο.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.