Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρακτικός οδηγός για τις δαπάνες των επιχειρήσεων

Πρακτικός οδηγός για τις δαπάνες των επιχειρήσεων
Περιλαμβάνει:
- Φορολογική αναμόρφωση
- Ενδοομιλικές συναλλαγές
- Λογιστική απεικόνιση των δαπανών
- Πλήρης ανάλυση του άρθρου 31 Ν.2238
- Ειδικές περιπτώσεις εκπιπτόμενων και μη εκπιπτόμενων δαπανών.

Στο σύγγραμμα μας "Πρακτικός οδηγός για τις δαπάνες των Επιχειρήσεων" πραγματοποιήθηκε μια προσπάθεια αναλυτικής μελέτης που αφορά κατά κύριο λόγο στην κατηγοριοποίηση των δαπανών των επιχειρήσεων σε εκπιπτόμενες και μη δαπάνες με σκοπό να βοηθήσει τον επαγγελματία Λογιστή- Φοροτέχνη να ανταποκριθεί στις αλλαγές που επέφερε ο Ν.4110/2013 στη φορολογία εισοδήματος.

Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί την καρδιά της φορολογίας όλων των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το νομικό τους τύπο ή την κατηγορία βιβλίων που τηρούν. Επίσης, οι εκπιπτόμενες ή μη δαπάνες είναι η συνηθέστερη αιτία των προστριβών με το φορολογικό έλεγχο.

Επίσης στα πλαίσια των δαπανών που αφορούν τις επιχειρήσεις σας αναφέρουμε και ειδικές περιπτώσεις εκπιπτόμενων και μη δαπανών βασιζόμενες σε νόμους εκτός του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν.2238/1994) καθώς και αναλυτική αναφορά σε θέματα ενδοομιλικών συναλλαγών και συναλλαγών με χώρες που έχουν την έδρα τους σε μη συνεργάσιμα ή σε κράτη με προνομιακό φορολογικό καθεστώς.

24χ17 εκ., 716 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική), 336.2 (Φορολογία)
Άλλα πρόσωπα: Δώρα Τριαντοπούλου (Επιμελητής) , Ιωάννα Τσώκου (Επιμελητής) , Γαβρίλος Τσαρκάντογλου (Επιμελητής) , Αγαθή Παπακίτσου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-618-80398-2-7
ISBN (10ψήφιο): 618-80398-2-7
Βάρος: 1.064 κιλά
Εκδότης: Astbooks
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
55.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

48.95
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.