Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στα συστήματα Radar
Συγγραφέας:   Merrill I. Skolnik


Εισαγωγή στα συστήματα Radar
Το βιβλίο "Εισαγωγή στα συστήματα Radar" καλύπτει σε βάθος τις θεμελιώδεις αρχές του radar και τη σχετική τεχνολογία. Είναι χρήσιμο τόσο στον σπουδαστή, όσο και στον εν ενεργεία μηχανικό. Το βιβλίο βασίζεται στα μαθήματα που παρέδιδε επί πολλά χρόνια ο Δρ. Skolnik, αλλά και στην μακρόχρονη και πολύπτυχη εμπειρία του ως μηχανικού radar. Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη όλων των ενδιαφερόμενων ή ασχολούμενων με το radar.

Η τρίτη έκδοση έχει πλήρως αναθεωρηθεί. Ενσωματώνει πολλές από τις προόδους που συνέβησαν στον τομέα του radar τα τελευταία χρόνια, ενώ παρουσιάζει τις βασικές αρχές του radar με σαφή και κατανοητό τρόπο. Όπως και οι προηγούμενες δυο εκδόσεις αυτού του δημοφιλούς βιβλίου για το radar, η παρούσα έκδοση παρέχει εισαγωγική ύλη για το radar ως ένα ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο έχει πολλές και σημαντικές πολιτικές και στρατιωτικές εφαρμογές.

Nέα ύλη στην παρούσα έκδοση:
- Περιλαμβάνονται προβλήματα και ερωτήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Έχουν προστεθεί ή ενημερωθεί αρκετά ζητήματα, περιλαμβανομένης της ψηφιακής τεχνολογίας, της αυτόματης ανίχνευσης και ιχνηλάτησης στόχου, της τεχνολογίας doppler, των αερομεταφερόμενων radar και της αναγνώρισης στόχου. Τα κεφάλαια έχουν αναδιοργανωθεί με βάση τις διδακτικές εμπειρίες του συγγραφέα.

25χ18 εκ., 1016 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική)
Άλλα πρόσωπα: Αναστάσιος Ε. Θωμαΐδης (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-418-363-0
ISBN (10ψήφιο): 960-418-363-Χ
Βάρος: 2.05 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
65.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

58.95
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Skolnik έχει υπηρετήσει για πάνω από 30 χρόνια ως Προϊστάμενος του Τμήματος Radar του Εργαστηρίου Ερευνών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στην Washington, DC. Είναι μέλος της National Academy of Engineering, του Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE), ενώ ήταν ο πρώτος που έλαβε το Μετάλλιο Dennis J. Picard από το ΙΕΕΕ για τις Τεχνολογίες και Εφαρμογές Radar. Έχει επίσης λάβει το Βραβείο Harry Diamond του ΙΕΕΕ, το βραβείο Διακεκριμένου Αποφοίτου από το Πανεπιστήμιο John Hopkins, όπως και το Βραβείο Διακεκριμένων Υπηρεσιών Πολίτη από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Ο Δρ. Skolnik έχει διατελέσει Εκδότης των Πρακτικών του ΙΕΕΕ, όπως και του βιβλίου "Radar Handbook" ("Εγχειρίδιο του Radar", που εκδίδεται από την εταιρεία Mc Graw-Hill) και του βιβλίου "Radar Applications" ("Εφαρμογές του Radar", που εκδίδεται από το ΙΕΕΕ Press).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.