Σιωπηλή συνομιλία
zoom in
7.00€ -10% 6.30€

Εννέα ιστορίες, εννέα μουσειακά αντικείμενα και οι άνθρωποι πίσω από αυτά, αποτελούν το βασικό πυρήνα του βιβλίου. Εννέα ιστορίες που μας προσκαλούν να γίνουμε συμμέτοχοι μιας πραγματικότητας όπου το παρελθόν κυλά στο παρόν και το πλουτίζει με μνήμες, συνειρμούς και αναπάντεχες συνδέσεις. Ως αφορμή, λοιπόν, για μια σιωπηλή συνομιλία ανάμεσα στο αντικείμενο και τον αναγνώστη, οι ιστορίες αυτού του βιβλίου είναι ανοικτές σε προσωπικές ερμηνείες και σημασίες στο ατομικό "εδώ".

Μαρία Κωστούρου - Νικολάου

Μαρία Κωστούρου - Νικολάου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Κωστούρου - Νικολάου γεννήθηκε το 1968 και ζει στην Πάτρα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών , σε διάφορα εργαστήρια του οποίου συμμετείχε για αρκετά χρόνια. Έχει συνεργασθεί στην έκδοση και επιμέλεια βιβλίων και περιοδικών. Μετέχει στην πραγματοποίηση του Συμποσίου Ποίησης, έχει εκδώσει τον "Ερχομό του ήλιου και άλλες ιστορίες" (Πανεπιστήμιο Πατρών, 2000). Σήμερα εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παναγιώτης Καρώνης

Παναγιώτης Καρώνης (Εικονογράφος)

Ο Παναγιώτης Καρώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεστάνη της Αρχαίας Μαντινείας της Αρκαδίας. Παρακολούθησε ένα πενταετή κύκλο μαθημάτων στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου της Πάτρας με δάσκαλο το Θανάση Μακρή και τους Στάθη Ανδρουτσάκη και Ηλία Αηδονίδη, με διευθύντρια του εργαστηρίου την Κλεοπάτρα Δίγκα. Έχει υπογράψει σκηνικά για το θέατρο. Έχει φιλοτεχνήσει εξώφυλλα βιβλίων και αφίσες. Άρθρα του για τον κινηματογράφο, τη μουσική και τη λογοτεχνία έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Ζει, ζωγραφίζει και γράφει μεταξύ της Νεστάνης και της πόλης των Πατρών.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Πάτρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
16x16
Βάρος:
0.064 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση