Μαθαίνω να πλέκω ζακέτες και πουλόβερ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθαίνω να πλέκω ζακέτες και πουλόβερ

20 σχέδια

Συλλογικό έργο

Το βιβλίο αυτό κατά κάποιο τρόπο αποτελεί συνέχεια του πρώτου τόμου της σειράς «Μαθαίνω», Μαθαίνω να πλέκω με βελόνες, χωρίς ωστόσο να χάνει την αυτοτέλειά του. Είναι κατάλληλο τόσο για τους αρχάριους που δεν έχουν πιάσει ποτέ βελόνα στα χέρια τους -και τους οποίους θα κατευθύνουν οι αναλυτικές οδηγίες- όσο και για τους αρκετά έμπειρους. Χάρη στα 20 σχέδια του τόμου, που το καθένα τους έχει διαφορετικό Βαθμό δυσκολίας, θα αξιοποιήσετε τις δεξιότητες σας και θα εκπαιδευτείτε ώστε σταδιακά να μπορείτε να πλέκετε χωρίς να χρειάζεστε βήμα προς βήμα οδηγίες. Για τα παιδικά ρούχα δίνονται τρία μεγέθη, με βάση την ηλικία, ενώ τα ανδρικά και τα γυναικεία περιγράφονται σε τέσσερα μεγέθη: small (S), medium( Μ), large (ΙL) και extra large (XL). Σε κάθε σχέδιο προτείνεται ακόμη νήμα και μέγεθος βελόνας. Στο βιβλίο επίσης θα διαβάσετε για τον βασικό εξοπλισμό και τις βασικές τεχνικές. Γενικότερα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να πλέκετε με ακρίβεια, σιγουριά και άνεση.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Κεχαγιόγλου

Ελένη Κεχαγιόγλου (Επιμέλεια)

Η Ελένη Κεχαγιόγλου γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1969. Σπούδασε Νεοελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Υποψήφια διδάκτωρ του Παν/μίου Αιγαίου, με θέμα "Το θέατρο στην εκπαίδευση", το 2004 ήταν στη συγγραφική ομάδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου γράφοντας για τη Θεατρική Παιδεία στην "Ανάπτυξη των Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών". Από το 1997 εργάζεται ως επιμελήτρια κειμένων, ενώ από το 1997 έως το 2001 δίδαξε λογοτεχνία στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Το 2003-2004 ήταν υπεύθυνη εκδόσεων του προγράμματος "Εξειδίκευση και Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών" στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Από το 2007 έως το 2010 διηύθυνε τη λογοτεχνική σειρά στις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Μετά την αναστολή λειτουργίας των τελευταίων, διατήρησε από το 2011 έως το 2017 την ευθύνη των ειδικών εκδόσεων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ). Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια-υπεύθυνη εκδόσεων στις Εκδόσεις Πατάκη. Μεταξύ 2006-2013 δίδαξε επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στο Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ, έχοντας διδάξει αντίστοιχα σεμινάρια στο ΕΚΕΜΕΛ. Σήμερα διδάσκει στη Σχόλη των Εκδόσεων Πατάκη. Έχει εργαστεί ως παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών (στο Βήμα 99,5 FM και σε σταθμούς των Ιωαννίνων). Κείμενά της έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά ("Διαβάζω", "Index", "The Books΄ Journal", "Ποιητική", κ.ά.) και στο blog πολιτισμού dim/art.

Φανή Γαϊδατζή (Μεταφραστής)


Κατερίνα Ασημακοπούλου (Υπεύθυνος Σειράς)


Ruth Jenkinson (Φωτογράφος)

Βρετανίδα φωτογράφος. Ασχολείται με τη διαφημιστική φωτογραφία, τη φωτογραφίας μόδας και lifestyle. H ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, με δείγμα της δουλειάς της, είναι www.ruthjenkinson.co.uk.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
79
Διαστάσεις:
28x20
Βάρος:
0.168 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση