Έχει κι αλλού πορτοκαλιές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές

Jeanette Winterson

Όταν ένα αστέρι έρχεται και στέκεται πάνω από το ορφανοτροφείο, η μητέρα ξέρει πως πρόκειται για θεόσταλτο σημάδι. Αυτό το παιδί μπορεί να σώσει την Ανθρωπότητα.

Έτσι αρχίζει η ιστορία της ηρωίδας μας, ενός παιδιού που πίστευε πως τα Παρά Φύσιν Πάθη ήταν χημικές ουσίες που πρόσθεταν οι άνθρωποι στα γλυκά τους. Στο σχολείο δεν φαινόταν ικανή να μάθει ή να αποκομίσει οτιδήποτε, στο σπίτι όμως η Μητέρα κάνει ό,τι μπορεί, για να προστατέψει την κόρη της από τον Πειρασμό.

Τέλος κάποιες γηραιές κυρίες, δαίμονες και ο Ξενώνας των Αναξιοπαθούντων στο Μόρκαμπ προσφέρουν μια συναρπαστική εναλλακτική λύση στη ζωή μιας ιεραποστόλου.

Jeanette Winterson

Jeanette Winterson (Συγγραφέας)

H Τζινέτ Γουίντερσον γεννήθηκε στο Μάντσεστερ το 1959. Το πρώτο της βιβλίο, "Oranges Are Not the Only Fruit", κέρδισε το Βραβείο Whitbread για το καλύτερο Πρώτο Μυθιστόρημα. Ακολούθησαν άλλα οκτώ μυθιστορήματα, ανάμεσα στα οποία τα "The Passion", "Written on the Body", "The Powerbook" και "Lighthousekeeping", η συλλογή διηγημάτων "The World and Other Places", το δοκίμιο "Art Objects" και η ιστορία για παιδιά "The King of Capri". Έργα της έχουν διασκευαστεί για την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, και κυκλοφορούν σε 32 χώρες. Ζει στο Όξφορντσαϊρ και στο Λονδίνο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αναστάσιος Νικολόπουλος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
288
Διαστάσεις:
19x12
Βάρος:
0.34 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση