Ο Μάγος: Η πέτρα της ευγλωττίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Μάγος: Η πέτρα της ευγλωττίας

Antonio Casanova

12.00€ -24% 9.12€

Η Ισορροπία ανάμεσα στον Κόσμο των Ονείρων και τον Πραγματικό Κόσμο έχει διαταραχτεί. Από τη στιγμή που ξεχείλισε ο Ποταμός του Τόπου του Πουθενά, τρομακτικά πλάσματα κατακλύζουν την πόλη του Ντούμβιλ. Λίγες περιστροφές της Σελήνης ακόμα και θα αρχίσει η σύγκρουση ανάμεσα στον λαό των Σκοτεινών και τον λαό των Φωτεινών... Ο Νάσα Μπλέιζ, το Αγόρι με το Χάρισμα, είναι η τελευταία ευκαιρία και των δύο κόσμων, η μοναδική. Και υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να κάνει: να οργανώσει μια παράσταση μαγείας, που θα αφυπνίσει την επινοητικότητα και τη φαντασία των ανθρώπων, ώστε να ξαναρχίσουν να ονειρεύονται. Αλλά ο Νάσα δε φαντάζεται ότι θα τον εμποδίσει αυτός ακριβώς που θα έπρεπε να τον βοηθήσει...

Μαρία Οικονομίδου (Μεταφραστής)


Antonio Casanova

Antonio Casanova (Συγγραφέας)

Ο Αντόνιο Καζανόβα εργαζόταν ως κλασικός πιανίστας, ώσπου μια δασκάλα του τον μύησε στην τέχνη της μαγείας. Δούλεψε για πολύ καιρό στην τηλεόραση, κυρίως ως "Μαγικός Απεσταλμένος" της εκπομπής "Striscia la Notizia". Τιμημένος με το Βραβείο Μέρλιν, το διεθνείς βραβείο που δίδεται στους μάγους με τη μεγαλύτερη πρωτοτυπία, διάσημος πια και με το δικό του σόου στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να σταματήσει μια στιγμή και να γράψει κάτι που πάντα φανταζόταν. Με τον "Μυστικό κόσμο" κάνει το ντεμπούτο του στην παιδική λογοτεχνία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Samuele Maggi

Samuele Maggi (Εικονογράφος)

Ο Σαμουέλε Μάτζι γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 13 Δεκεμβρίου του 1979 σε μια οικογένεια όπου ο παππούς, ο μπαμπάς, ο θείος και ο ξάδερφος ήταν ζωγράφοι, εικονογράφοι, καρτουνίστες. Έτσι, ακολούθησε τον δρόμο τους. Το πάθος του για το σχέδιο επικεντρώνεται κυρίως στα κινούμενα σχέδια.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
297
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση