Η επιχείρηση του 21ου αιώνα
zoom in

Είστε θυμωμένοι με τη διαφθορά στον εταιρικό κόσμο; Με το χρηματιστήριο και τις μεγάλες τράπεζες; Με το κράτος που κάνει πολλά λάθος πράγματα και λίγα σωστά; Ή... μήπως είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας που δεν αναλάβατε τον έλεγχο των οικονομικών σας νωρίτερα;

Η ζωή είναι σκληρή. Το ερώτημα είναι: Τι πρόκειται να κάνετε γι` αυτό;

Αν θέλετε πλούτο, πρέπει να τον δημιουργήσετε. Πρέπει να καθορίσετε εσείς το μέλλον σας ελέγχοντας την πηγή εισοδήματός σας -σήμερα!

Χρειάζεστε τη δική σας επιχείρηση και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να τη δημιουργήσετε!

Μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά δύσκολοι για τους περισσότερους, όμως για πολλούς επιχειρηματίες είναι μια περίοδος γεμάτη οικονομικές ευκαιρίες. Όχι μόνο ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή!

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki (Συγγραφέας)

O Robert Kiyosaki είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, επενδυτής, επιχειρηματίας, υπέρμαχος της οικονομικής επιμόρφωσης και συγγραφέας πλήθους μπεστ-σέλερ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαβάη, είναι ιαπωνοαμερικανός τέταρτης γενιάς. Μετά την αποφοίτησή του από ένα κολέγιο στη Νέα Υόρκη, κατατάχτηκε στο Σώμα Πεζοναυτών και υπηρέτησε στο Βιετνάμ ως πιλότος ελικοπτέρου. Μετά τον πόλεμο εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της Xerox Corporation. Το 1977 ίδρυσε μια εταιρεία που έφερε στην αγορά το πρώτο νάιλον πορτοφόλι με άνοιγμα από βέλκρο. Το 1985 ίδρυσε μια διεθνή εκπαιδευτική εταιρεία που παρέδωσε μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων και επενδύσεων σε δεκάδες χιλιάδες σπουδαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 1994 πούλησε την επιχείρησή του και, σε ηλικία σαράντα επτά ετών, βγήκε στη σύνταξη. Στο σύντομο διάστημα της συνταξιοδότησής του, ο Robert Kiyosaki, σε συνεργασία με τη Sharon Lechter, τη λογίστρια και συνεταίρο του, έγραψε το βιβλίο "Rich Dad Poor Dad". Ακολούθησαν και άλλα βιβλία που κατέλαβαν όλα τους μια καλή θέση στους καταλόγους των βιβλίων μπεστσέλερ. Πριν γίνει συγγραφέας βιβλίων μπεστσέλερ, ο Robert Kiyosaki επινόησε ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι, το Cash-Low 101, για να διδάσκει στον κόσμο τις χρηματοοικονομικές στρατηγικές, τις οποίες ο πλούσιος μπαμπάς αφιέρωσε πολλά χρόνια για να του μάθει. Αυτές οι χρηματοοικονομικές στρατηγικές έδωσαν στον Kiyosaki τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθεί σε ηλικία σαράντα επτά ετών. Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο από τη σειρά βιβλίων της "Rich Dad΄s Advisors" ("Οι σύμβουλοι του πλούσιου μπαμπά"). Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες, οι οποίοι υποστηρίζουν την πεποίθηση του Kiyosaki ότι "η ενασχόληση με τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις είναι ομαδικά αθλήματα"¨.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki (Συγγραφέας)

Η Κιμ Κιγιοσάκι είναι χαρακτηριστική περίπτωση μιας γυναίκας που δεν ήξερε απολύτως τίποτε για το χρήμα και τον κόσμο των επενδύσεων. Από πολύ νωρίς αντιλήφθηκε πως δεν επρόκειτο να ζήσει μια συμβατική ζωή, για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν εξαιρετικά ανεξάρτητη, ανταγωνιστική και απεχθανόταν να υπακούει σε εντολές. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο χώρο της διαφήμισης και πολύ σύντομα μεταπήδησε στις επιχειρήσεις. Το πρώτο επιχειρηματικό της εγχείρημα πραγματοποιήθηκε το 1984. Από τότε η Κιμ και ο Ρόμπερτ, ο σύζυγος της, έχουν συστήσει πολλές επιτυχημένες εταιρείες με πιο πρόσφατη (σε συνεργασία με τη Σάρον Λέχτερ) την εταιρεία The Rich Dad Company, ευρέως γνωστή για το μπεστ σέλερ βιβλίο "Πλούσιος Μπαμπάς Φτωχός Μπαμπάς". Η Κιμ ξεκίνησε την καριέρα της στις επενδύσεις το 1989. Μετά την πρώτη της επένδυση συνειδητοποίησε πως οι επενδύσεις αντιπροσώπευαν για αυτήν το δρόμο για την κατάκτηση της ελευθερίας, και αφοσιώθηκε σε αυτό το στόχο. Σήμερα διαχειρίζεται μια ακίνητη περιουσία αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με άλλα επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία. Επιχειρηματίας και επενδύτρια, το πάθος της Κιμ είναι να διδάξει στις γυναίκες πόσο σημαντικό είναι να κάνουν επενδύσεις και να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του οικονομικού τους μέλλοντος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Fleming (Συγγραφέας)

Ο John Fleming είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιχειρηματίας, σύμβουλος, συγγραφέας και ομιλητής. Είναι ένθερμος υποστηρικτής των άμεσων πωλήσεων και για πάνω από 40 χρόνια βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να γίνουν οι αρχιτέκτονες των δικών τους επιχειρήσεων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.327 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση