Ο Τρύφωνας μετρά και ξαναμετρά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Τρύφωνας μετρά και ξαναμετρά

Φίλη Ντόγκα

Ο Τρύφωνας, ένα εφτάχρονο αγόρι, αντιμετωπίζει ένα μαθησιακό πρόβλημα. Μέσα απ΄ αυτό καλείται να γνωρίσει τον εαυτό του, προσπαθώντας να γίνει αποδεκτός από το περιβάλλον του, αρχικά χωρίς επιτυχία, μέχρι που... ανακαλύπτει μια αλήθεια που θα τον κάνει να δει τα πάντα μ΄ άλλο μάτι. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας αρχίζει...
Φίλη Ντόγκα

Φίλη Ντόγκα (Συγγραφέας)

Η Φίλη Ντόγκα γεννήθηκε στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών και συνέχισε, με κρατική υποτροφία, τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο της Rouen, στη Γαλλία. Ειδικεύτηκε στη διάγνωση και διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά. Έχει δημοσιεύσει άρθρα παιδαγωγικού περιεχομένου σε μηνιαίο ελληνικό περιοδικό. Συμμετείχε με εισηγήσεις της σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Σήμερα διδάσκει σε Δημοτικό Σχολείο στη γενέτειρά της. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας με τίτλο "Ο Τρύφωνας μετρά και ξαναμετρά". Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονύσης Καραβίας (Εικονογράφος)

Ο Διονύσης Καραβίας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δοξιάδη. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό κόμικς, γρήγορα όμως τον κέρδισαν τα παιχνίδια. Για τριάντα και πλέον χρόνια σχεδίασε επινόησε και εικονογράφησε επιτραπέζια παιχνίδια και παζλς. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικών ταινιών Disney, Warner Bros, Nickelodeon, Fox κ.ά. Το 2002 βραβεύτηκε από την Disney για την καλλιτεχνική του δουλειά. Τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και έχει ήδη κοσμήσει πάνω από εκατό παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία για μικρά παιδιά. Έχει εκδώσει δύο βιβλία με κείμενα και εικονογράφηση δική του, "Οι Άθλιοι του Ηρακλή" και "Ομήρου Ιλιάδα".


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.086 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση