Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μυρωδιά σταριού
(Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ)
Συγγραφέας:   Ανδρέας Σ. Μεσημέρης


Μυρωδιά σταριού
Μέσα από πολύπλοκες αναλύσεις, θεωρήματα, δήθεν ειδικευμένους οικονομικούς και πολιτειακούς αναλυτές, εξεζητημένους, πολύπλοκους όρους, ο κόσμος, ο πολίτης, ο άνθρωπος, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται στον κόσμο σήμερα; Με προκατασκευασμένο βασικό λόγο, όπου όλα παρουσιάζονται με την επίπλαστη μάσκα, του ειδικού, του επιστημονικά ειδικευμένου, και εμφανίζονται, μπερδεμένα, δαιδαλώδη ώστε, να αποτρέπουν, στο να ερευνήσουν, αλλά και να μάθουν την αλήθεια!

Ποιοι κινούν, τα νήματα, των οικονομικών κρίσεων και υφέσεων, εξαθλίωσης των λαών; Ποιοι, είναι πίσω απ τα δημιουργημένα πολιτειακά συστήματα, κλώνους, που έχουν εγκατασταθεί, στις παγκόσμιες εξουσίες;! Πώς με τη μηχανισμούς, ενορχηστρώνονται οι "κρίσεις", από τον καιρό που εμφανίστηκαν, οι Κεντρικές Εκδοτικές Κεντρικές τράπεζες;! Πώς δημιουργείται σήμερα το "χρήμα", και οι επιπτώσεις του, με την "εμφάνισή" του!

Πίσω από μπερδεμένη οικονομική και πολιτειακή, θολούρα και το επίπλαστο, μόρφωμα, κρύβεται ένας απλός "μυστικός κωδικός". Μία απλή "μηχανιστική πρακτική", που καταργεί, ολοσχερώς, την λεγόμενη οικονομική επιστήμη, τα πολιτειακά συστήματα, και μεταλλάσει την ζωή μας, την ανθρωπότητα, τις κοινωνίες και τους λαούς!

Το ανθρώπινο λογισμικό, αλλοιώθηκε, επιθετικά ώστε να παράγει, μεταλλαγμένες αξίες!

Όπως ακριβώς, ένας, γεωπόνος, "μπολιάζει", ένα δέντρο, στο γέννημά του, και μετασχηματίζει τους αρχικούς, καρπούς, του, σε κάτι το εντελώς διαφορετικό! Ακριβώς με την ίδια απλή, μεθοδολογία, τεχνοτροπία, ταχυδακτυλουργία, μία προσχεδιασμένη, ιστορικά στιγμή, το σύστημα, "μπολιάστηκε", επιθετικά ώστε να παράγει, παραχαραγμένες αξίες. Αυτό έφερε την ανθρωπότητα στα γόνατα, λοβομοτημένη, από το αξιακό της δικαίωμα, από την γέννηση του άνθρώπου, χωρίς να το γνωρίζει!

To βιβλίο αυτό, βρίσκει το "σημείο μηδέν"! τα "ψέματα"! τελειώνουν, και η "πραγματικότητα", θα σας αποκαλύψει, για πρώτη φορά, τα ιστορικά αλλά και οικονομικά γεγονότα, που δεν είναι προσωπική άποψη, ή ιδεολογίες! Ιστορικά γεγονότα, που έχουν βαθειά , τις ρίζες τους στο σημερινό παραχαραγμένο Παρόν! Θα σας εξηγήσει, την βασική αιτία, πώς, και τι γίνεται σήμερα, ώστε να γίνεται συστηματική παραχάραξη, των αξιών, της ζωής μας , με σκοπό, επιθετικά να μην ορθοποδήσει και βρει ευημερία και δικαιοσύνη!

360 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 080 (Δοκίμια)
ISBN: 978-960-87050-8-1
ISBN (10ψήφιο): 960-87050-8-8
Βάρος: 0.4 κιλά
Εκδότης: Universal People
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
17.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.13
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μεσημέρης, Ανδρέας Σ.
Ο Ανδρέας Σ. Μεσημέρης (Swami Shantiratna Saraswati), θεωρείται, ως σύγχρονη "Αυθεντία" της Γιόγκα και της Επιστήμης του Νου. Εκείνος λέει απλά, πως είναι ένας "εργάτης της γνώσης".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.