Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Natural Medicine
(Οδηγός συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων)
Συγγραφέας:   Γεράσιμος Κατραμάδος


Natural Medicine
Tις δύο τελευταίες δεκαετίες υπάρχει μία έκρηξη ενδιαφέροντος για τις φυσικές θεραπείες. Το κοινό αποκτά ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για πληροφόρηση σχετικά με τη διατροφή, τα διατροφικά συμπληρώματα, τα θεραπευτικά βότανα και μύκητες. Υπάρχει μία συνεχής αυξητική τάση στις ολιστικές προσεγγίσεις της υγείας που αναπληρώνουν ή πολλές φορές αντικαθιστούν τις θεραπείες της συμβατικής ιατρικής.
Αυτή η αλλαγή δημιουργεί σκεπτικισμό για τις αρχές και τις πρακτικές της συμβατικής ιατρικής. Πολλοί πλέον δεν αισθάνονται άνετα με την συμβατική προσέγγισή της που απλά καταπιέζει τα εκάστοτε συμπτώματα και ανησυχούν για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων. Υπάρχουν επίσης ερωτήματα για την ευσυνειδησία και την ακεραιότητα των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά και για την τυφλή εμπιστοσύνη που είχε παραδοσιακά το κοινό στους γιατρούς που τα συνταγογραφούσαν. Με αυτούς τους παράγοντες υπό σκέψη, δεν είναι περίεργο ότι πολλοί άνθρωποι πλέον αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που οδηγεί στην επιλογή φυσικών θεραπειών είναι η αυξανόμενη αναγνώριση ότι συχνά προάγουν την υγεία με πιο ασφαλή, πιο οικονομικό και ακόμα πιο αποτελεσματικό τρόπο από τις συμβατικές ιατρικές πρακτικές. Όλο και περισσότερο, αυτό αποτελεί κίνητρο για πολλούς να πάρουν τα θέματα της υγείας τους στα δικά τους χέρια, ανακαλύπτοντας ότι η φυσική ιατρική τούς παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται.
Έχοντας όλα αυτά στο νου, θεωρώ το Natural Medicine μία μοναδική πηγή πληροφοριών για τη φυσική προσέγγιση της φροντίδας της υγείας. Στις σελίδες του θα βρείτε κατανοητές συμβουλές για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων υγείας και για το πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με φυσικά φάρμακα. Ένα από τα πιο χρήσιμα στοιχεία αυτού του βιβλίου είναι οι λεπτομέρειές του. Για παράδειγμα, περιλαμβάνονται πληροφορίες για τις πολλαπλές μορφές ενός συγκεκριμένου διατροφικού συμπληρώματος και τους διαφορετικούς τρόπους που δρα στο σώμα. Το βιβλίο περιέχει επίσης πληροφορίες για τα διατροφικά συστατικά που έχουν αποδειχθεί ωφέλιμα για συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, παρενέργειες, αλληλεπιδράσεις, καθώς και τις κατάλληλες δοσολογίες που απαιτούνται. Και βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία ακολουθούνται από επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές, που αποδεικνύουν ότι το υλικό που περιέχεται στο βιβλίο αυτό είναι τεκμηριωμένο, αξιόπιστο και έγκυρο.
Το Natural Medicine είναι μία πολύτιμη πηγή πληροφοριών που είναι χρήσιμη για όποιον αναζητά εναλλακτικές, φυσικές προσεγγίσεις. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο της ίδιας τους της υγείας.

Γεράσιμος Κατραμάδος


Σημείωση: Πρόλογος: Γεράσιμος Κατραμάδος.

22χ17 εκ., 636 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Holistic Life Press
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 615.53 (Βότανα - Θεραπευτική χρήση), 612.399 (Βιταμίνες)
Άλλα πρόσωπα: Μάριος Δημόπουλος (Επιμελητής) , Κωνσταντίνος Λιάτσικος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-6830-37-2
ISBN (10ψήφιο): 960-6830-37-3
Βάρος: 1.203 κιλά
Εκδότης: Etra
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
50.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.