Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Worterbuch Recht: Griechisch - Deutsch, Deutsch - Griechisch
Συγγραφείς:   Ελένη Τάκου, Dorothea Schwarz,


Worterbuch Recht: Griechisch - Deutsch, Deutsch - Griechisch
Το έργο αναπτύχθηκε από την ανάγκη για ένα λεξικό το οποίο θα περιέχει πρακτικές, σύγχρονες ρίζες των λέξεων, έτσι ώστε κάθε μεταφραστής δικηγόρος των νομικών κειμένων να βρίσκει εκεί μια αξιόπιστη βοήθεια. Το λεξιλόγιο επικεντρώνεται στην περιοχή του αστικού και του εμπορικού δικαίου.
Οι συγγραφείς, ως δικηγόροι με μητρικές γλώσσες τα ελληνικά και τα γερμανικά, χρησιμοποίησαν τις επαγγελματικές γνώσεις τους για την συγγραφή αυτού του λεξικού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εξεύρεση εύστοχων μεταφράσεων μέσω της άμεσης ανταλλαγής γνώσεων και μέσω της σύγκρισης των ελληνικών και γερμανικών νομικών κειμένων.

Οι χρήστες πρέπει να έχουν κατά νου ότι το ελληνικό και το γερμανικό δίκαιο διαφέρουν από κάθε άλλο παρά τις πολλές ομοιότητες. Αλλά και μεταξύ των νομικών συστημάτων των γερμανόφωνων χωρών, υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ακόμη και με μια ακριβή μετάφραση μιας λέξης αυτή μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο στην άλλη χώρα.

240 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 340.014 31 (Δίκαιο - Ορολογία - Γερμανικά)
ISBN: 978-960-15-2532-7
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2532-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
49.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

43.61
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.