Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διεθνείς σχέσεις και πολιτική στην παγκόσμια εποχή
Συγγραφέας:   Andrew Heywood


Offer
Μια σύγχρονη, πλήρης εισαγωγή στις διεθνείς σχέσεις, προσανατολισμένη στις μελλοντικές εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο. Ο συγγραφέας συνδέει τη θεωρία με την πράξη και παρουσιάζει τις σημαντικότερες θεωρητικές προσεγγίσεις σε κεντρικά ζητήματα, με έμφαση στο συνδυασμό των κύριων παραδόσεων της θεωρίας των διεθνών σχέσεων με μια πιο πολυεπιστημονική προσέγγιση.

Στα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του βιβλίου περιλαμβάνονται:

- Μελέτες περίπτωσης με τίτλο ΄Η παγκόσμια πολιτική σε δράση΄ όπου εξετάζονται κεντρικής σημασίας γεγονότα και ο τρόπος με τον οποίο αυτά μας βοηθούν να κατανοήσουμε την παγκόσμια πολιτική.
- Πλαίσια με τίτλο ΄Παγκόσμιοι δρώντες΄ όπου αναλύονται η φύση των κύριων διαμορφωτών της παγκόσμιας σκηνής, η επίδραση και η σημασία τους.
- Περιλήψεις των επιμέρους θεωρητικών προσεγγίσεων και ορισμοί των βασικών εννοιών.
- Βιογραφικά των σημαντικότερων θεωρητικών με πληροφορίες για τη ζωή και τις ιδέες τους.
- Πλαίσια με τίτλο ΄Συζητώντας΄ όπου παρουσιάζονται οι κυριότερες θέσεις σε διάφορα ζητήματα των διεθνών σχέσεων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη.

864 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 327 (Διεθνείς σχέσεις)
Άλλα πρόσωπα: Χρήστος Α. Φραγκονικολόπουλος (Μεταφραστής) , Χρήστος Α. Φραγκονικολόπουλος (Επιμελητής) , Φίλιππος Προέδρου (Μεταφραστής) , Φίλιππος Προέδρου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-776-0
ISBN (10ψήφιο): 960-218-776-Χ
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
56.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

42.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Andrew Heywood είναι διευθυντής σπουδών, υπεύθυνος του μαθήματος Πολιτικής Επιστήμης στο Orpington College. Βιβλία του: "Political Ideologies", "Political Theory", "Key Concepts in Politics" κ.ά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.