Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής τόμος Ι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής τόμος Ι

Γίνε ο θεραπευτής του εαυτού σου

Andreas Moritz

15.83€ -27% 11.56€

Καταρρίπτοντας πλήθος μύθων γύρω από την υγεία, που προωθούνται από τη συμβατική ιατρική και την κοινωνία, αυτό το βιβλίο αποδεικνύει ότι η καλή υγεία όχι μόνο επιτυγχάνεται εύκολα -ανεξάρτητα από την τωρινή κατάσταση του οργανισμού μας- αλλά είναι και η φυσιολογική μας κατάσταση. Στο νέο του βιβλίο, ο Andreas Moritz αποκαλύπτει τους συνηθέστερους, και εντούτοις παραγνωρισμένους, παράγοντες που μας κάνουν να νοσούμε και να γερνάμε πρόωρα. Παραθέτει αποτελεσματικές, δοκιμασμένες προσεγγίσεις για την εξάλειψη των αιτιών της νόσησης και την επίτευξη της βέλτιστης υγείας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η πλειονότητα των γιατρών προσπαθεί να καταπολεμήσει ή να καταστείλει τις παθήσεις αγνοώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του οργανισμού. Το βιβλίο, αυτό είναι αποτέλεσμα 35χρονης έρευνας στο χώρο της υγείας και βασίζεται στην κλινική εμπειρία του συγγραφέα, στον οποίο έχουν καταφύγει χιλιάδες άνθρωποι απ` όλο τον κόσμο. Μας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζουμε προκειμένου να αφυπνίσουμε την έμφυτη δύναμή μας για αυτοθεραπεία.

Ίσως αναρωτιέστε "Πως είναι δυνατόν να τα κάνει όλα αυτά ένα βιβλίο;" Στο κάτω-κάτω, πολλά βιβλία προβάλλουν μεγαλόστομους ισχυρισμούς, στους οποίους δεν ανταποκρίνονται ποτέ. Η απάντηση είναι απλή: "Το Πλήρες Βιβλίο της Εναλλακτικής Ιατρικής" παραθέτει μεθόδους που μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουμε τα ηνία της σωματικής και διανοητικής μας υγείας και αποκαλύπτει εκατοντάδες μυστικά τα οποία αποδεδειγμένα προάγουν την υγεία, την ευεξία και την ίαση.
- Τι είναι το φαινόμενο Πλασέμπο;
- Η σύγχρονη ιατρική είναι αξιόπιστη;
- Γιατί κάποιοι θεραπεύονται, ενώ άλλοι όχι;
- Τι κάνει όλο και περισσότερους γιατρούς να υιοθετούν την ολιστική θεραπευτική;
- Γιατί όλα ξεκινούν από το πεπτικό σύστημα;
- Πως να κάνουμε αποτοξίνωση των νεφρών και του εντέρου;
- Πρέπει να καταναλώνουμε βιολογικές τροφές;

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Andreas Moritz (Συγγραφέας)

Ο Αντρέας Μόριτζ είναι διορατικός θεραπευτής (medical intuitive) και ασκεί την Αγιουρβέντα, την Ιριδολογία, το Σιάτσου και την Κραδασμική Θεραπευτική (Vibrational Medicine). Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Η Εκπληκτική Αποτοξίνωση του Ήπατος και της Χοληδόχου Κύστης", "Timeless Secrets of Health and Rejuvenation", "Lifting the Veil of Duality" και "It΄s Time to Come Alive".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
430
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.65 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση