Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χημεία ενώσεων συναρμογής
(Θεωρία, ασκήσεις και πειράματα)

Χημεία ενώσεων συναρμογής
Το βιβλίο "Χημεία Ενώσεων Συναρμογής" έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον αναγνώστη με τη θεωρία και το πείραμα. Η ανθρώπινη φύση επιζητεί πάντοτε την επιβεβαίωση της θεωρίας. Και αυτό αποτελεί αναγκαιότητα στην επιστήμη της Χημείας, την επιστήμη που ασχολείται με την ύλη, από τη στιγμή της δημιουργίας της μέχρι την τελική αποστολή της. Η Χημεία Ενώσεων Συναρμογής αποτελεί σημαντικό παράγοντα γνώσης για να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των υλικών που συνιστούν το περιβάλλον μας. Είτε αυτό είναι το φυσικό περιβάλλον είτε το τεχνολογικό περιβάλλον, που δημιούργησε ο άνθρωπος, οι αρχές που διέπουν τη συμπεριφορά της ύλης είναι κοινές. Οι ενώσεις συναρμογής αποτελούν βασικό υλικό παράγοντα αυτού του περιβάλλοντος και οι θεωρίες που έχουν διατυπωθεί θεωρούνται απαραίτητο εφόδιο γνώσης για κάθε επιστήμονα που θέλει να βρει απαντήσεις. Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι η μελέτη της ύλης απαιτεί το συνδυασμό πολλών τεχνικών (φασματοσκοπικών, μαγνητικών ή ηλεκτροχημικών). Οι Ενώσεις Συναρμογής που προτείνονται για παρασκευή και μελέτη έχουν επιλεγεί με τρόπο που επιτρέπει την εφαρμογή των θεωριών, οι οποίες αναλύονται στο πρώτο μέρος, και με συνδυασμό των φυσικοχημικών μεθόδων, οι οποίες περιγράφονται στο τρίτο μέρος, να δίνουν απαντήσεις για την ύλη που θα έχει παρασκευασθεί.

Ο φοιτητής θα κάνει τα πρώτα του βήματα στο όμορφο ταξίδι που λέγεται έρευνα. Θα ξεκινήσει με τη δημιουργία μίας ένωσης συναρμογής και σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τη δομή και τη συμπεριφορά της. Τα βήματα αυτά θα μπορέσουν να οδηγήσουν αργότερα, σε επόμενο στάδιο σπουδών, σε νέα υλικά και σε νέα γνώση, έχοντας πάντοτε υπόψη ότι η αποστολή του επιστήμονα είναι καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερο περιβάλλον.

24χ17 εκ., 656 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 540 (Χημεία )
ISBN: 978-960-456-332-6
ISBN (10ψήφιο): 960-456-332-7
Βάρος: 1.359 κιλά
Εκδότης: Ζήτη
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
59.64
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

53.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.