Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθηματικά οικονομικών επιστημών

No Cover
Το βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τον τίτλο Mathe- matics for Economics από τις εκδόσεις MIT Press, προσφέρει μια ολο- κληρωμένη παρουσίαση των Μαθηματικών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Οικονομικής Ανάλυσης.

Μετά από μια ανασκόπηση της Θεωρίας Συνόλων, Αριθμών και Συναρτήσεων, το βιβλίο εισέρχεται στο Διαφορικό Λογισμό και αναπτύσσει τις έννοιες του ορίου και της συνέχειας μονομεταβλητών συναρτήσεων, αναλύει θέματα της Γραμμικής Άλγεβρας, επεκτείνεται στις πολυμεταβλητές συναρτήσεις και κλείνει με τη Δυναμική Ανάλυση. Ενώ ακολουθείται η λογική της ανάπτυξης των μαθηματικών εννοιών, για καλύτερη κατανόηση και για την καλλιέργεια της ικανότητας των φοι- τητών στην επίλυση προβλημάτων το βιβλίο περιλαμβάνει πληθώρα παραδειγμάτων και εφαρμογών στις Οικονομικές Επιστήμες.

28χ21 εκ., 905 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510.07 (Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη))
Άλλα πρόσωπα: Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής) , Γιάννης Κυρίτσης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-01-1535-2
ISBN (10ψήφιο): 960-01-1535-4
Βάρος: 2.655 κιλά
Εκδότης: Gutenberg
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
98.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

72.52
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O καθηγητής Michael Hoy διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, στο Ontario του Καναδά. Δίδαξε επίσης στο Queens Uni- versity και στο University of Western Ontario.

Ο καθηγητής John Livernois είναι Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, όπου και διδάσκει. Δίδαξε επίσης στα Πανεπιστήμια Southampton και Alberta.

O καθηγητής Chris McKenna διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, του οποίου υπήρξε Πρόεδρος. Δίδαξε επίσης στο Austra- lian National University

O καθηγητής Thanasis Stengos διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf. Δίδαξε επίσης στο Queen?s University, στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, και στο European University Institute.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.