Ξαναφτιάχνοντας μια γειτονιά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ξαναφτιάχνοντας μια γειτονιά

Το παράδειγμα του Πρωτέα

Δημήτρης Κυριακόπουλος

Ο Δημήτρης στα 24 του έκανε το μεγάλο βήμα προς το όνειρο και η τύχη στάθηκε γενναιόδωρη απέναντί του, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ζήσει στιγμές σαν αυτές που περιγράφει το βιβλίο μαζί με τους συντρόφους του ούτε ότι η νεανική τους τρέλα θα τύχαινε τέτοιας αποδοχής. Η επιτυχία μας δεν είναι η λύση σε κανένα μείζον ζήτημα της χώρας θα τους ακούσεις να λένε αν και πολλοί διαφωνούν μαζί τους έντονα. Μήπως είναι; Τι είναι το παράδειγμα του Πρωτέα; Μια καινοτόμα ιδέα, σκληρή δουλειά, ταπεινή ηγεσία και πολλοί που ακολούθησαν εμπνευσμένοι από το όραμα μιας παρέας νέων που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση του μικρόκοσμού της στα χέρια της. Μήπως είναι αυτό που χρειαζόμαστε;

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο πολλές φορές θα σκεφτείς ότι αυτά που περιγράφονται δεν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί και όμως είναι... Αν κάποια ιδέα σού τριγυρίζει το μυαλό και δεν τολμάς να κάνεις το πρώτο βήμα αυτό το βιβλίο θα σου κάνει καλό, αν το διαβάσεις και ακόμα έχεις αμφιβολίες μην διστάσεις, πήγαινε να τους βρεις, είναι πραγματικά πρόσωπα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πίστεψέ με έχουν τα ίδια προβλήματα με εσένα.

Δημήτρης Κυριακόπουλος

Δημήτρης Κυριακόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 1986. Μεγάλωσε στο Νέο Κόσμο, όπου και τελείωσε το 6ο Λύκειο Αθηνών. Από το 2004 έως το 2008 σπούδαζε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στη Κομοτηνή, από το 2008 έως το 2010 έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αθλητική Διοίκηση στην Αθήνα, το 2010 σε ηλικία 24 ετών επανίδρυσε τον Α.Ο. ΠΡΩΤΕΥΣ που μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο νεότερος πρόεδρος αθλητικού σωματείου. Από το 2011 έως το 2013 παρακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στον αθλητισμό στο Δημοκρίτειο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός από το 2008 ως το 2012, σήμερα είναι υπεύθυνος Marketing της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Έχει κατακτήσει ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ (2004 Πανιώνιος), έχει τιμηθεί με το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (2008), έχει κερδίσει διεθνείς διακρίσεις φωτογραφίας και το 2012 παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Βραβείο Νησίδες Ποιότητας ως Πρόεδρος του Α.Ο.ΠΡΩΤΕΥΣ. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά, αρθρογραφεί στη στήλη του Διέξοδος στο www.thatslife.gr και το "Ξαναφτιάχνοντας μια γειτονιά" είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
21x15
Βάρος:
0.318 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση