Πώς να ανησυχούμε λιγότερο για τα χρήματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να ανησυχούμε λιγότερο για τα χρήματα

John Armstrong

10.84€ -24% 8.24€

Μπορούν τα χρήµατα να µας κάνουν ευτυχισµένους;
Η σχέση που έχουµε µε τα χρήµατα µας κατατρέχει σε όλη µας τη ζωή, ωστόσο τα βιβλία που προσεγγίζουν το θέµα αυτό συνήθως καταπιάνονται είτε
α) µε το πώς µπορεί κανείς να βγάλει περισσότερα, ή
β) µε το πώς µπορεί κανείς να ζήσει µε λιγότερα.

Ο John Armstrong ανατρέπει αυτές τις προσεγγίσεις και ερευνά τη σχέση µας µε τα χρήµατα και το νόηµα που τους δίνουµε. Πώς µας καθορίζει το χρήµα και µε ποιον τρόπο µάς τροµάζει; Μπορεί να αλλάξει τον κόσµο προς το καλύτερο; Πόσα χρήµατα χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα;

Με ανατρεπτικές και χρήσιµες νέες οπτικές, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τα αισθήματά σας απέναντι στα χρήματα, µε απώτερο σκοπό να σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τι είναι για εσάς στ` αλήθεια σημαντικό στη ζωή.

Σπάστε την καταστροφική σχέση εξάρτησης µε τα χρήματα και ανακαλύψτε την πραγµατική τους αξία!

Alain De Botton

Alain De Botton (Υπεύθυνος Υποσειράς)

Ο Αλαίν ντε Μποττόν γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας το 1969 και μεγάλωσε στην Ελβετία και την Αγγλία. Μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Το "Πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου" πρωτοεκδόθηκε το 1997 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από εικοσιπέντε γλώσσες, επιτυχία που συνάντησαν, έκτοτε, και τα επόμενα βιβλία του. Έχει γράψει ακόμη τα εξής: "Essays in Love" (1993), "The Romantic Movement" (1994), "Kiss and Tell" (1995), "The Consolations of Philosophy" (2000), "The Art of Travel" (2001), "Status Anxiety" (2004), "The Architecture of Happiness" (2006), "The Pleasures and Sorrows of Work" (2009). Διδάσκει φιλοσοφία στο London University. Στα ελληνικά τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

John Armstrong

John Armstrong (Συγγραφέας)

Ο John Armstrong έχει διδάξει Φιλοσοφία στην Οικονοµική Σχολή της Μελβούρνης. Έχει γράψει πολλά επιτυχηµένα βιβλία γύρω από την τέχνη, την αισθητική θεωρία και τη φιλοσοφία, που µεταφράζονται σε πολλές γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μυρτώ Καλοφωλιά (Μεταφραστής)

Η Μυρτώ Καλοφωλιά γεννήθηκε και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές αγγλικής φιλολογίας, μετάφρασης και πολιτισμού.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
207
Διαστάσεις:
18x14
Βάρος:
0.255 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση