Πώς να διατηρήσουμε την ψυχική μας ισορροπία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να διατηρήσουμε την ψυχική μας ισορροπία

Philippa Perry

10.65€ -24% 8.09€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601646473

  • Κατηγορίες:

    Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

  • Έτος κυκλοφορίας

    2013

  • Εκδότης

    Πατάκη

Ένας εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που συναντάμε στη ζωή.
Η σύγχρονη ζωή μας υποβάλλει σε τεράστια άγχη· καμιά φορά είναι πολύ δύσκολο να νιώσουμε ήρεμοι, ικανοποιημένοι ή να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Στο βιβλίο αυτό η Philippa Perry, έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια, μας δείχνει πώς μπορούμε να νιώθουμε λιγότερο δυστυχείς και περισσότερο ικανοποιημένοι. Μας περιγράφει πώς λειτουργεί το μυαλό μας και στη συνέχεια μας καθοδηγεί με μια σειρά από ασκήσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να δυναμώσουν την προσαρμοστικότητά μας, να ενισχύσουν την αίσθηση της προοπτικής που έχουμε στη ζωή και να αυξήσουν τη δημιουργικότητά μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

`Η Perry αξιοποιεί με μεγάλη επιτυχία παραδείγματα από τη θεραπευτική της δραστηριότητα και μας προτείνει ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, με τον σύντροφό μας ή και σε
ομάδες. Εξαιρετικό!` (Kirkus)

`Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για τον καθένα από μας που αγωνίζεται να διατηρήσει την ψυχική του ισορροπία, χωρίς να χάνει την επαφή του με τα πράγματα, παραμένοντας συνεπής και καταφέρνοντας να διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα της ζωής.`


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Alain De Botton

Alain De Botton (Υπεύθυνος Υποσειράς)

Ο Αλαίν ντε Μποττόν γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας το 1969 και μεγάλωσε στην Ελβετία και την Αγγλία. Μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Το "Πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου" πρωτοεκδόθηκε το 1997 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από εικοσιπέντε γλώσσες, επιτυχία που συνάντησαν, έκτοτε, και τα επόμενα βιβλία του. Έχει γράψει ακόμη τα εξής: "Essays in Love" (1993), "The Romantic Movement" (1994), "Kiss and Tell" (1995), "The Consolations of Philosophy" (2000), "The Art of Travel" (2001), "Status Anxiety" (2004), "The Architecture of Happiness" (2006), "The Pleasures and Sorrows of Work" (2009). Διδάσκει φιλοσοφία στο London University. Στα ελληνικά τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

Philippa Perry (Συγγραφέας)

Η Philippa Perry είναι ψυχοθεραπεύτρια. Κεί
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μυρτώ Καλοφωλιά (Μεταφραστής)

Η Μυρτώ Καλοφωλιά γεννήθηκε και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές αγγλικής φιλολογίας, μετάφρασης και πολιτισμού.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
191
Διαστάσεις:
18x14
Βάρος:
0.237 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση