Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο

John - Paul Flintoff

10.85€ -24% 8.25€

Όλοι μας θέλουμε να ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο, όμως συχνά νιώθουμε ότι μας λείπουν οι ικανότητες ή η δύναμη της επιρροής για να επιφέρουμε κάποια αλλαγή.

Στο βιβλίο αυτό, ο βραβευμένος δημοσιογράφος John-Paul Flintoff μας υπενθυμίζει με δυναμικό τρόπο ότι στο πέρασμα των γενεών οι κοινωνίες μεταμορφώθηκαν από τις πράξεις ατόμων που είχαν συνείδηση ότι, αν δεν τους άρεσε κάτι, μπορούσαν να το αλλάξουν. Συνδυάζοντας πρωτότυπες οξυδερκείς παρατηρήσεις βασισμένες στην ιστορία, την πολιτική και τη σύγχρονη κουλτούρα, το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με το απαιτούμενο θάρρος για να υπερνικήσετε την απραξία και την αδιαφορία, θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις σημαντικότερες προσωπικές σας ανησυχίες και θα σας εμπνεύσει να κάνετε το πρώτο σημαντικό βήμα.

Αντώνης Καλοκύρης (Μεταφραστής)


Alain De Botton

Alain De Botton (Υπεύθυνος Υποσειράς)

Ο Αλαίν ντε Μποττόν γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας το 1969 και μεγάλωσε στην Ελβετία και την Αγγλία. Μιλάει γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Το "Πως ο Προυστ μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου" πρωτοεκδόθηκε το 1997 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από εικοσιπέντε γλώσσες, επιτυχία που συνάντησαν, έκτοτε, και τα επόμενα βιβλία του. Έχει γράψει ακόμη τα εξής: "Essays in Love" (1993), "The Romantic Movement" (1994), "Kiss and Tell" (1995), "The Consolations of Philosophy" (2000), "The Art of Travel" (2001), "Status Anxiety" (2004), "The Architecture of Happiness" (2006), "The Pleasures and Sorrows of Work" (2009). Διδάσκει φιλοσοφία στο London University. Στα ελληνικά τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

John - Paul Flintoff (Συγγραφέας)

O John-Paul Flintoff είναι συγγραφέας, δη
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
199
Διαστάσεις:
18x14
Βάρος:
0.24 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση